HABERLER

01.12.2014

GÜNCEL HABERLER

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Karabük'te Onursal Başkanımız Süleyman Seba'yı Anma Programına Katıldı

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Karabük Üniversitesi'nde merhum Onursal Başkanımız Süleyman Seba anısına düzenlenen anma programına katıldı.

Ahmet Nur Çebi, öğrenciler tarafından tezahüratlarla ve alkışlarla karşılandı. Çebi, Süleyman Seba ile her zaman gurur duyduklarını belirterek,"Allah ligdeki bütün takımlara böyle bir yönetici portresi nasip etsin ki bu Türk futbolu ayağa kalkabilsin. Aksi halde işimiz çok zor" dedi.

"SEBA'YA BORCU ÖDEMEMİZ İÇİN BEŞİKTAŞ'A SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR"

Bu senenin 'Süleyman Seba' yılı ilan edildiğini hatırlatan Çebi, şöyle dedi:

"Aslında buradaki amaç onun kişiliğinin, spor ve yöneticilik hayatındaki tavır ve davranışlarının topluma aktarılmasıydı. Ama maalesef adını her kullanan bazı yöneticiler var, ona saygı duyduğunu ifade eden insanlar var bizim rakibimiz olan kulüplerden. Ama maalesef görüyorum ki sadece isimleri kullanıyorlar. Onunla ilgili hiç bir mesaj alabilmiş değiller, almaya da niyetleri yok. Varsın onlar almasınlar, genç arkadaşlarımız, bizler alalım. Yarın, bir gün bu Türkiye ve Türk futbolu sizlere emanet olacak. Her birinizin içinden yöneticiler çıkacak, sporcular çıkacak. Beşiktaşlı olarak eğer Süleyman Seba ile gurur duyuyorsak o zaman bizim ona borcumuz var camia olarak. O borcu ödememiz için Beşiktaş'ımıza, Türk sporuna ve Türk futboluna sahip çıkmamız gerekiyor. Lütfen öncelikler Türk sporuna ve Beşiktaş'ımıza sahip çıkın. İyi bir taraftar olarak iyi bir yönetici olarak Beşiktaş'ın etrafından ayrılmayın, etrafında küme olun. Çünkü Beşiktaş diğerlerine de örnek olabilecek bir kulüptür. Bu örnek olma vazifemizi devam ettirmeyi sizlere nasihat ediyorum. Bu sizin omuzlarınız da bir yüktür. Bunu ömür boyu taşıyacağınıza inanıyorum."

“KARABÜK BEŞİKTAŞ GİBİDİR”

Kendisinin Karabük’te büyüdüğünü ve burayı asla unutmadığını da belirten Çebi, “Karabük öyle bir yerdir ki arkadaşlar, burası bir köydü. Ben buranın çocuğuyum. Burada büyüdüm ve asla unutmadım. Karabük aslında bir Türkiye’dir. Bütün herkesin, bütün vilayetlerin buluştuğu bir yerdir. Aynı Beşiktaş gibidir Karabük. Hepinizi Karabük’e Beşiktaş’ı da size emanet ediyorum” dedi.

Karabük Üniversiteli Beşiktaşlılar Taraftar Topluluğu Başkanı Bektaş Mantar, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı ve Karabüklü iş adamı Ahmet Nur Çebi’ye günün anısına plaket vermesi ile program son buldu.