HABERLER

01.12.2014

GÜNCEL HABERLER

Safranbolu Kartal Yuvası Açıldı

Safranbolu Kartal Yuvası mağazamız, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin katıldığı törenle açıldı.

Kaliteli ve şık ürünleri, yaygın satış ağıyla taraftarlarımızın büyük beğenisini toplayan Kartal Yuvası’nın en yeni mağazası Safranbolu Kartal Yuvası oldu.

Safranbolu Kartal Yuvası mağazamızın açılışını İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi yaptı. Açılışta BJK Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürümüz Cemil Kent, çok sayıda gazeteci, taraftarlarımız ve bölge halkı da yer aldı.

Kurdele kesimi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çebi, “Her yerde Beşiktaşlılar var. Onları ayağımıza çağırmıyor, biz onların ayağına gidiyoruz. Beşiktaş, İstanbul’da olduğu gibi Anadolu’da da seviliyor. Bu bizim için bir gurur kaynağı. Beşiktaş Türkiye’nin takımı” diye konuştu.

Açılışın ardından mağazayı gezen İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, birer adet forma ve Gururlan tişörtü satın alarak mağazamızdan alışveriş yapan ilk isim oldu ve ürünlerimizle objektiflere poz verdi.

Akşam oynanacak Kardemir Karabükspor – Beşiktaş maçına da değinen Çebi, “Futbolda her türlü sonuç var. Galip gelmek istiyoruz. İnanıyorum ki İstanbul’a lider döneceğiz” dedi.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu