Başkanımız Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ev sahipliğinde Riva Tesisleri’nde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’ın da katılımıyla düzenlenen toplantının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Toplantıda Beşiktaşımızla Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması kararlaştırıldı.
Başkanımız Hasan Arat’ın açıklamaları şöyle:
“Beşiktaş JK olarak dost kulüp Trabzonspor’la Türkiye Futbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde güzel bir toplantı yaptık. Toplantının ana unsuru güvenlik içinde final maçını organize etmekti. Toplantıda görüşülen bir önemli konuda şehit yakınları ve gazilerimize ayrılacak şeref tribünüydü. Federasyon başkanından VAR hakemi konusunda talepte bulunduk. Final maçı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Centilmence bir mücadele olmasını diliyorum. Verilen karar herkes için doğrudur. Federasyon ılımlı yaklaşmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’a teşekkür ediyorum. Hak eden kupayı kazansın.”
HABERLER
13.05.2024
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Hasan Arat’tan Ziraat Türkiye Kupası Finali Hakkında Açıklamalar
Diğer Haberler
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz Danimarka’da Dostluk Yemeğine Katıldı 30.07.2026 15.18.00
- Şan Ökten’i Kabri Başında Andık 24.07.2026 12.28.00
- Ultra Maraton Koşucusu Arda Saatçi’den Kulübümüze Ziyaret 23.07.2026 17.36.00
- Divan Kurulu Lokalinin Açılış Töreni Yapıldı 23.07.2026 17.20.00
- Kulübümüzden UEFA ve FC Midtjylland Heyetlerine Dostluk Yemeği 23.07.2026 14.36.00

