HABERLER

Beşiktaş Dergisi Mayıs Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızın 16’ncı Türkiye Kupası şampiyonluğuyla açıyor. Ayrıca dergimizin kapağını da hentbol takımımız süslüyor. İçerikte ise Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nda Genel Sekreterlik görevinde bulunan Dr. M. Cüneyt Sezgin ile gerçekleştirdiğimiz ve kulübümüzün geleceğe yönelik planlarından bahsettiğimiz keyifli bir röportaj sizleri bekliyor. Ardından FIBA EuroCup Kadınlar Finali’nde zorlu bir mücadele yaşayan Beşiktaş BOA, kupayı kazanamasa da bizlere büyük bir gurur yaşattı. Beşiktaş BOA’nın EuroCup serüvenini arkadaşımız Bilgehan Aras’ın kaleminden okuyacaksınız. Sonraki sayfalarda ise EuroCup’ta sergiledikleri başarılı performans ile hepimizi gururlandıran Beşiktaş Emlakjet, yarı finalde Avrupa’ya veda etti. Dergimizin mayıs sayısında Beşiktaş Emlakjet’in EuroCup serüvenine arkadaşımız Hürol Yöney’in kaleminden yer verdik. Arkadaşımız Andrew Simes, Beşiktaşımızın en golcü ikinci yabancısı Filip Hološko ile dergimizin mayıs sayısı için keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Öte yandan Özkaynak Düzeni’nden yetişen ve bu sezon A takımda da zaman zaman forma şansı bulan Mustafa Erhan Hekimoğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportajı keyifle okuyacağınızı umuyoruz.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0532 246 87 03 ve 0532 249 86 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi nisan sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Söyleyin Beşiktaş’tan bir büyük mü var?

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızın 16’ncı Türkiye Kupası şampiyonluğunu, arkadaşımız Barış Uzel’in kaleminden okuyacaksınız.

“Ülkem, ailem ve Beşiktaş!”

Dergimizin mayıs sayısında konuk ettiğimiz Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nda Genel Sekreterlik görevinde bulunan Dr. M. Cüneyt Sezgin ile kulübümüzün yeni yapılanmasından geleceğe yönelik projelere dek birçok önemli konuyu konuştuk.

Parlayan bir zafer ışığı

FIBA EuroCup Kadınlar Finali’nde zorlu bir mücadele yaşayan Beşiktaş BOA, kupayı kazanamasa da yenilgiden aldığı derslerle geleceğe umutla bakıyor.

Mücadeleniz için teşekkürler!

EuroCup’ta sergiledikleri başarılı performans ile hepimizi gururlandıran Beşiktaş Emlakjet, yarı finalde Avrupa’ya veda etti. Dergimizin mayıs sayısında Beşiktaş Emlakjet’in EuroCup serüvenine arkadaşımız Hürol Yöney’in kaleminden yer verdik.

Ortak payda: Beşiktaş!

Çok değerli Güvenç Dağüstün ve Hazer Amani ile dolu dolu yaklaşık iki saat geçirdik, işlerimizden güçlerimizden ve en önemlisi de bizleri birleştiren Beşiktaş’tan söz ettik.

Çocuklarınız e-sporu takip edecek!

Beşiktaş Esports takımımızın League of Legends oyuncularından Muhammed Hasan Şentürk ile dergimizin mayıs sayısı için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Kendisi, “Bugün sizler takip etmiyor olsanız dahi yarın çocuklarınız e-sporu takip edecek!” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş benim evim!”

Dergimizin mayıs sayısında Emekçiler bölümümüzde 24 yıldır Beşiktaşımıza hizmet eden Beşiktaş Basketbol Özkaynak Düzeni’nin İdari Menajeri Meryem Keleloğlu Mutu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirerek sevdalısı olduğu Beşiktaşımızdan ve Özkaynak’tan söz ettik.

İnfografik

Dünya genelinde izlenme ve takip oranları her geçen gün artan, ülkemizde de spor kulüplerinin ve ünlü isimlerin yatırım kollarından biri olan e-spor, özellikle genç neslin en çok takip ettiği branşların başında geliyor. Çarpıcı rakamların öne çıktığı bu branşın gelecekte nerelere varabileceğini ön görmek bir hayli zor.

Çizgilerle Beşiktaş Tarihi

Çizgilerle Beşiktaş Tarihi bölümümüzde bu ay 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı’na dönüşmesinde Beşiktaşımızın rolünü konu aldık.