HABERLER

Beşiktaş Dergisi Haziran-Temmuz Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını futbol takımımızın 11. kez kazandığı Ziraat Türkiye Kupası’nın tüm detaylarıyla açıyor. Ardından semtimizde taraftarlarımızla birlikte gerçekleştirilen kutlamalara dair fotoğrafları ve anekdotları “Semt Bizim Kupa Bizim” diyerek sizlerle buluşturuyoruz. Bu sayımızın infografik içeriğinde Beşiktaşımızın, Türkiye Kupası’ndaki karnesine yer veriyoruz. İlerleyen sayfalarda ise Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızın şampiyonluk serüvenini arkadaşımız Barış Uzel’in kaleminden okuyacaksınız. Ardından Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nda Asbaşkanlık görevinde bulunan Onur Göçmez ile Beşiktaş ve Türk futboluna dair önemli konuları konuştuğumuz röportajımız sizleri karşılıyor. Sonraki sayfalarda Beşiktaşımızın yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhrost’un futbolculuk ve antrenörlük kariyerine dair tüm detayları, kendisi için özel hazırladığımız içeriğimizde sizlerle bir araya getiriyoruz. Beşiktaş BOA’nın başantrenörü Aziz Akkaya ile bir araya gelerek geçen sezondan, kırılma anlarından ve önümüzdeki sezona dair hedeflerimizden haziran-temmuz sayımızda bahsettik. Amatör branşlarımızın maçlarında salonlarımızı yeterince dolduramamamız nedeniyle uzun zamandır branş ayırt etmeksizin “Beşiktaş neredeyse orada olan” taraftarlarımızdan birkaçıyla bir araya gelerek, sorunun temelinde yatan nedenlere değindiğimiz röportajımızı keyifle okuyacağınızı umuyoruz. Dergimizin “Çizgilerle Beşiktaş Tarihi” bölümünde ise takımımızın ABD turnesini konu edindik. Ayrıca Ayrıca Beşiktaş Dergimizin haziran-temmuz sayısında 11. kez Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan futbol takımımıza ve sezonu üç kupayla kapatan Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımıza dair iki dev posteri hediye ediyoruz.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0532 246 87 03 ve 0532 249 86 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi haziran-temmuz sayısında şu satır başlarına yer verildi:

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA ŞAMP11YON BEŞİKTAŞ

Beşiktaşımız, 62. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nda 11. defa şampiyon olarak kupayı müzemize getirdi. Beşiktaş Dergisi olarak siz değerli okuyucularımız için kupa finalinin tüm detaylarını haziran-temmuz sayımızda derledik.

SEMT BİZİM KUPA BİZİM!

2023-24 futbol sezonunu Ziraat Türkiye Kupası ile kapatan Beşiktaşımız, “Semt bizim, kupa bizim” dedi ve kutlamalar için Beşiktaş’ta taraftarlarımızla bir araya geldi. Kutlamaların tüm detayları dergimizin haziran-temmuz sayısında.

Salonlarda ekol, Beşiktaş hentbol

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızın ligdeki şampiyonluk serüveni, arkadaşımız Barış Uzel’in kaleme aldığı yazıyla dergimizde.

Onur Göçmez: Kupa başlangıçtı, devamı gelecek

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nda Asbaşkanlık görevinde bulunan Onur Göçmez ile dergimizin haziran-temmuz sayısı için gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj ile Beşiktaşımıza dair anılarından, görevi boyunca yapmak istediklerine, Türk futbolu ile ilgili değerlendirmelerinden, özel hayatına dek birçok konuya değindik.

Giovanni van Bronckhorst

Beşiktaşımızın 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı yeni Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst’un hem futbolculuk hem de teknik adamlık kariyeriyle ilgili detaylı bir inceleme yaptık.

Aziz Akkaya: Şampiyon olacak kadroyu kurduk

Beşiktaş BOA’nın başantrenörü Aziz Akkaya ile bir araya gelerek geçen sezondan, kırılma anlarından ve önümüzdeki sezona dair hedeflerimizden bahsettik. Çarpıcı başlıkların ortaya çıktığı röportajımızda Akkaya’dan şampiyonluk sözü alarak hedefimizi yükselttik.

Salonlar neden boş?

Amatör branşlarımızın maçlarında salonlarımızı yeterince dolduramamamız nedeniyle uzun zamandır branş ayırt etmeksizin “Beşiktaş neredeyse orada olan” taraftarlarımızdan birkaçıyla bir araya gelerek, sorunun temelinde yatan nedenlere değindik.

Çizgilerle Beşiktaş Tarihi

Çizgilerle Beşiktaş Tarihi köşemizde bu ay illüstrasyon Necmi Yalçın'ın çizgileriyle Beşiktaşımızın ABD turnesine yer verdik.

PARİS 2024 YAZ OLİMPİYAT OYUNLARI’NDA BİR KARTAL NESRİN BAŞ

Milli güreşçimiz Nesrin Baş, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda kulübümüzü ve ülkemizi temsil ederek, hepimizi gururlandıracak.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu bir kez daha Avrupa sahnesinde

Beşiktaşımızın mabedi, İstanbul’un incisi Beşiktaş İnönü Tüpraş Stadyumu, 2025-26 sezonu UEFA Avrupa Ligi finaline ev sahipliği yapacak.

Ortak payda: Beşiktaş

Mayıs sayımızda yer verdiğimiz Güvenç Dağüstün ve Hazer Amani röportajının ikinci kısmına haziran-temmuz sayımızda kaldığımız yerden devam ettik.

Beşiktaş’ın emekçileri

Beşiktaşımıza 1997’den bu yana emek veren personellerden Nezahat Boz ile dergimizin haziran-temmuz sayısında bir araya gelerek Siyah-Beyaz sevdasından ve kulübümüzden bahsettik.