HABERLER

Beşiktaş Dergisi Aralık Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Beşiktaşımızın “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında; Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te yapımı tamamlanan okulların açılış törenlerini konu alan bir içerik ile açıyor. Ardından kulübümüzün efsanelerinden Rıza Çalımbay’ın teknik direktörümüz olması vesilesiyle kendisiyle ilgili kaleme aldığımız bir yazı sizleri bekliyor. İlerleyen sayfalarda ise Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü, Beşiktaşımızın 120. yıl dönümü anısına Mimar Sinan Üniversitesi Heykel Bölümü Başkanı Bülent Çınar’ın kulübümüzün talebi üzerine yaptığı Kartal heykelinin açılış törenine dair tüm detaylar ve sevgili Çınar ile heykelin yapım sürecine dair yaptığımız röportaj sizleri karşılayacak. Aralık sayımızın değerli röportajlarından bir diğerinde ise üst üste ikinci kez dünya şampiyonluğu kazanan kulübümüzün güreş sporcusu Nesrin Baş ile başarılarını ve hedeflerini konuştuk. Ardından Beşiktaş Emlakjet’in tecrübeli basketbolcusu Derek Needham ile bir araya gelerek yeni kurulan takımımıza dair bilgiler ve sezona dair değerlendirmelerini öğrendiğimiz keyifli bir söyleşiyi sizlerin beğenisine sunuyoruz. İlerleyen sayfalarda ise Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın sporcularından Bulut Atabey ile bir araya gelerek spor hayatını, takımımızı ve engelli bireylerin yaşadığı zorlukları konuştuk. Ayrıca sevilen oyuncu ve koyu Beşiktaş taraftarı Taner Ölmez ile mabedimizde bir araya gelerek hayatına, yeni projelerine ve Beşiktaşımıza dair gerçekleştirdiğimiz röportaj da dergimizin aralık sayısında sizleri bekliyor.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0533 072 1903 ve 0533 133 61 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi aralık sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş ailesine mesajlarını içeren makalesinde, yönetim kurulu ile birlikte göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği çalışmalarından bahsetti. 

Başkan Ahmet Nur Çebi: “Yeni gelecek başkan ve yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyorum. Bizim yaptıklarımız, onların yapacaklarına bir teminat olsun. Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene!”

Beşiktaş ilkokulları yaralara merhem olacak

Kulübümüzün başlattığı “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında; Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te yapımı tamamlanan okulların açılış törenlerine dair tüm detayların yer aldığı içeriğimiz aralık sayısında.

Rıza Çalımbay, Beşiktaş demektir!

Kulübümüzün efsanelerinden Rıza Çalımbay’ın teknik direktörümüz olması vesilesiyle biz de kendisiyle ilgili bir yazı kaleme aldık. Rıza hocamıza “Hoş geldiniz” demek haddimize değil, zira o Beşiktaş’ta daima ev sahibi. Bu yüzden, bizler hoş bulduk hocam.

Semtimiz Kartal Semti!

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü, Beşiktaşımızın 120. yıl dönümü anısına Mimar Sinan Üniversitesi Heykel Bölümü Başkanı Bülent Çınar’ın kulübümüzün talebi üzerine yaptığı Kartal heykelinin açılış törenine dair kaleme aldığımız bir içeriğimiz ve sevgili Çınar ile sürece dair gerçekleştirdiğimiz röportaj aralık sayısında.

“Türk kadınının gücünü dünyaya gösterdim!”

Üst üste ikinci kez dünya şampiyonluğu kazanan kulübümüzün güreş sporcusu Nesrin Baş ile başarılarını ve hedeflerini konuştuğumuz keyifli bir röportajı sizlerin beğenisine sunuyoruz.

DEREK NEEDHAM

Dergimizin aralık sayısında Beşiktaş Emlakjet’in tecrübeli basketbolcusu Derek Needham ile bir araya gelerek yeni kurulan takımımıza dair bilgiler ve sezona dair değerlendirmelerini öğrendik.

“Hedeflerime Beşiktaş’ta ulaşmak istiyorum”

Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın sporcularından Bulut Atabey ile bir araya gelerek spor hayatını, takımımızı ve engelli bireylerin yaşadığı zorlukları aralık sayımızda konuştuk.

Taner Ölmez: “Beşiktaş aileden biri”

Sevilen oyuncu ve koyu Beşiktaş taraftarı Taner Ölmez ile mabedimizde bir araya gelerek hayatına, yeni projelerine ve Beşiktaşımıza dair gerçekleştirdiğimiz dopdolu bir röportaj sizleri bekliyor.

Turgut Vidinli ile zamanda yolculuk

Şampiyonluklarımızı konuştuğumuz Turgut Vidinli ile bu kez 1985-86 sezonu için bir araya geldik ve o sezona dair hiç anlatılmayan birçok önemli detayla birlikte nostaljik bir yolculuğa çıktık.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Batur Maçit oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…