HABERLER

28.12.2015

GÜNCEL HABERLER

Berkan Gocay: ‘BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri, çok daha modern ve kullanışlı bir hale geliyor’

Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay, yenileme çalışmalarının devam ettiği BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde gelinen son noktayı internet sitemize açıkladı.

BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’ndeki suni çimlerin çevre dostu jeofil partikülleriyle yenilendiğini ifade eden Gocay, “Yaklaşık üç aydır BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde inşaat çalışmaları sürüyor. Altyapı oyuncularımızın antrenmanlarını yapıp maçlarını oynadığı zemindeki suni çim değiştirildi. Yeni suni çim sahada doğa dostu jeofil ( Hindistan Cevizi ağacı kabuklarından elde edilen) partiküller kullanıldı. Böylece çevreci bir zemine sahip olduk. İki tane soyunma odası ile birlikte fitness odası, misafir takımların delegasyonu için ağırlama odası ve kantin hazırladık. BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nin dış çitleri ve aydınlatma yenilenmesine ek olarak 210 kişilik oturmalı kapalı tribün ilave edildi. Yapılan çalışmalarla birlikte BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri çok daha modern ve kullanışlı bir hale geliyor” diye konuştu.
 
BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nin sezonun ikinci yarısının başlamasıyla birlikte altyapı sporcularımızın kullanımına açılacağını söyleyen Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay, Beşiktaşımıza ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Yaptığımız çalışmalar için bize destek olan; Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Genel Müdürü Sn. Mehmet Baykan’a ve İstanbul Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürü Sn. İbrahim İlhami Koç, Tesisler Müdürü Sn. Behçet Elbistanlıoğlu’na ve Spor Bakanlığı teşkilatına teşekkür ederiz” dedi.