HABERLER

05.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:24 KIF Kolding Kobenhavn:33

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B grubu ikinci maçında KIF Kolding Kobenhavn’e 33-24 mağlup oldu.

Takımımız, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve taraftarlarımızın büyük desteğiyle çıktığı mücadeleye Yunus Özmusul, Bülent Erkol, Ivan Nincevic, Predrag Dacevic, Erwin Jan Feuchtmann Perez, Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Takımımız, mücadeleye tutuk başladı. Siyah-beyazlılarımız, mücadeleye Erwin’in golleriyle başladı. Rakip hücumlarda savunmada istediği oyunu sergileyemeyen takımımız, rakibin öne geçmesine engel olamadı. Takımımız, ilk 7 dakikayı 4-3 geride tamamladı. Ozan ile hücumda pozisyonlar bulan takımımız, rakibin farkı açmasını engelledi. Ivan ile 7 metre kullanan siyah-beyazlılarımız, farkı 2 sayıya indirdi. Hücumda Erwin ve Tolga ile goller bulmaya devam etti. Takımımız, ilk yarının son 7 dakikasına 13-11 geride girdi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede iki takımda gol bulmakta zorlandı. Orta alanda Erwin ile atak yapan takımımız, bulduğu pozisyondan yararlanamadı. Son dakikalarda hızlı atakta yakalanan takımımızda Bülent rakibin pozisyonuna engel oldu. Takımımız, ilk yarıyı 15-11 geride tamamladı.
 
Siyah-beyazlılarımız ikinci yarıya Yunus Özmusul, Bülent Erkol, Ivan Nincevic, Predrag Dacevic, Erwin Jan Feuchtmann Perez, Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Ekibimiz, ilk 5 dakika da gol bulmakta zorlandı. Hücumda Ramazan ile pozisyonlar bulan takımımız, farkı 6 sayıya indirdi (19-13). Erwin ile orta alanda oyun kuran takımımız, hücumda ataklardan eli boş döndü. Ramazan’ın hücumda etkili oyunuyla takımımız, farkı 4 sayıya indirdi. Siyah-beyazlılarımız, son 5 dakikaya 30-23 geride girdi. Ramazan ile 7 metre kullanan ekibimiz, direğe takıldı. Dacevic ile oyun kuran takımımız, bulduğu pozisyondan eli boş döndü. Ramazan, sağ kanattan bulduğu pozisyonda attığı golle skoru 7 sayıya indirdi (31-27). Erwin, kullandığı 7 metre de kaleciye takıldı. Son dakikalarda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen takımımız, salondan 33-24 mağlup ayrıldı.