HABERLER

05.10.2014

HENTBOL

Müfit Arın: 'Bizi Yalnız Bırakmayan Taraftarımıza Çok Teşekkür Ederiz'

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maçı’nda Kolding’e 33-24 mağlup olan Beşiktaş Mogaz Antrenörümüz Müfit Arın ile, konuk takımın antrenörü Aron Kristjansson basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlılarımızın deneyimli antrenörü Müfit Arın, ‘’Maça iyi başladık ve sabırlı bir oyun ortaya koyduk. İlk yarı kafa kafaya bir oyun oynadık. Çok fazla basit pozisyon harcadık’’ dedi.
 
Kaçırılan pozisyonlara dikkat çeken Arın, ‘’7 metrelerden faydalanamamamız ve çok düşük bir istatistik tutturmamız aleyhimize oldu. İkinci yarıda yorulmaya başladık, bu da hücum etkinliğimizi düşürdü. Bu seviyede oynamak kolay değil ama her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Daha iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ederiz’’ diyerek sözlerini tamamladı.
 
Maçta 4 gol atarak iyi bir oyun ortaya koyan Şili asıllı Alman oyuncumuz Erwin Jan Feuchtmann Perez, ise şöyle konuştu: ‘’Hücumda hatalar yaptık ve çok pozisyon harcadık. Bu kadar kaçırmasaydık belki daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. 7 Metrelerden iyi sonuçlar alamamamız en büyük eksiğimiz oldu.’’ 
 
Tribünleri dolduran taraftarımızın performansından memnun kaldığını belirten Perez, ‘’Taraftarımıza teşekkür ediyoruz, bugün 2 puanı alamasak da elimizden geleni yaptık. Taraftarımız bizi desteklemeye devam ettikçe daha iyi işler yapabiliriz’’ şeklinde konuştu.
 
Kolding Kobenhavn Antrenörü Aron Kristjansson ise, ‘’Müthiş bir atmosfer vardı ve maça iyi bir giriş yapamadık. Özellikle defansta iniş-çıkışlar yaşadık. İlk yarıda aldığımız molanın ardından oyunun kontrolünü ele geçirmeyi başardık’’ dedi.
Maçın dostane bir havada oynandığını belirten Kristjansson, ‘’Burada centilmence ve rekabet içinde bir karşılaşma oynadık. Çok tecrübeli oyunculara sahibiz, hedefimiz grupta ilk 3 içinde yer almak. Hedefimizde bir değişiklik yok amacımız son 16’da kalmak’’ ifadesini kullandı.
 
Danimarka temsilcisinin genç oyuncusu Lasse Andersson ise, ‘’ Çok iyi bir taraftar grubunun önünde oynadık. Zorlu bir maç oldu ancak tecrübemizle üstünlük sağladık’’ dedi.
 
Attığı 3 golle ilgili soru alan genç oyuncu, ‘’ Böyle bir kalabalığa karşı oynamak çok da kolay değil, genç bir oyuncu olarak bu tip atmosferleri görmek benim için çok önemli. Üst üste attığım 3 gol için de mutluyum" açıklamasıyla sözlerini tamamladı.