HABERLER

01.07.2024

FUTBOL

2024-2025 Sezonu Kombine Yenilemeleri Hakkında Bilgilendirme

Beşiktaşımızın 2024–25 futbol sezonunda Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda oynayacağı; 18 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası grup maçı, 5 UEFA Avrupa Ligi, şayet UEFA Konferans Ligi’ne kalınırsa 4 olmak üzere minimum 24 veya 25 adet iç saha maçını kapsayan kombinelerin yenileme dönemi başlıyor.

Kombineler Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupası’nda tur atlanması durumunda da geçerli olacaktır.

Kombine yenileme işlemleri; passo.com.tr web sitesi, Passo mobil uygulaması ve Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nde yapılacaktır.

Kombine yenilemeleri ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir:

Kombine yenileme dönemi 2 Temmuz Salı günü saat 09.00’da başlayacak olup 8 Temmuz Pazartesi günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan kombine satış ofisimizde saat 21.00’de passo.com.tr ile Passo mobil uygulamasında saat 23.59’da sona erecektir.

Ayakta seyirci kabulü başvurusunun henüz sonuçlanmaması sebebiyle Kuzey Alt ve Kuzey Üst tribünlerinde kombinesi bulunan taraftarlarımız için yenileme dönemi tarihleri daha sonra paylaşılacaktır.

Yeni sezonda gazi ve şehit yakınları için ücretsiz maç bilet yüklemesi yapılacaktır. Kuzey tribününde yer alan engelli tribünü alanında ağırlanacaklardır. Hem engelli hem de gazi ve şehit yakınları bilet başvurularını; maç biletleri satışa sunulduğunda www.bjk.com.tr resmi sitemizde yer alan formu doldurarak tribün kapasitesi doğrultusunda sıralamaya girmeleri halinde ücretsiz bilet yüklemesinden faydalanabileceklerdir.

Kombine yenilemesinde Passolig kullanım süresi hangi tarihe kadar geçerli olması gerekir?

Kombine yenileme esnasında Passolig yıllık kart kullanım sürenizin en az 31.05.2025 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.

Yenileme dönemini kaçırdım, Parapuan kullanarak kombine alabilir miyim?

Hayır... Parapuan sadece kombine yenilemelerinde kullanılabilir.

Kombine yenilemede taksit avantajı sağlanıyor mu?

Evet... Taraftarlarımız; passo.com.tr ile Passo mobilden yapabilecekleri gibi Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nden de taksitli satın alma işlemlerini yapabilirler.

Hangi banka kredi kartlarına kaç taksit yapılıyor?

Passo.com.tr, Passo mobil uygulaması üzerinden tüm kredi kartlarına vade farklı +3, +5 ,+9 , +12 taksit, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nden Garanti Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankası  +3, +5 ,+9 , +12 taksit imkanı ile taksitli kombine yenileme işlemi yapılabilecektir.

Kadın ve Öğrenci Taraftarlarımıza Özel İndirim

Kadın taraftarlarımız için tüm bloklarda geçerli %20, öğrenci taraftarlarımız için Güney Üst Tribün 422. blokta geçerli %40 indirim uygulanmaktadır. İndirimden faydalanmak isteyen taraftarımızın öğrenci belgelerini beyan etmesi gerekmektedir. Kadın ve öğrenci taraftarlarımız, indirimli kombine yenileme işlemlerini sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde yapabilirler.

Kombinemi arkadaşıma devredebilir miyim?

Evet... Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda kombinesi olan ve mevcut yerini 2024-2025 sezonu için yenileyen taraftarlarımız, koltuklarını istedikleri kişi adına sezonluk olarak devredebilirler. Devir hakkını kullanmak isteyen taraftarlarımızın 10 Temmuz saat 09.00 ile 11 Temmuz saat 21.00 arasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Koltuğunu devretmek isteyen taraftarlarımız, Kombine Satış Ofisi’ne gelemeyecek durumda ise; devir yapacakları kişiye kimlik fotokopisi ve devreden kişinin kendi el yazısı ile yazılmış imzalı bir dilekçe vermelidir. Koltuğu devir alacak olan taraftarlarımız bu evraklarla birlikte Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nde devir işlemini yapabilir. Devir işlemleri sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nden yapılmaktadır. Kombine sahipleri kendisi ve bir başka kişi adına toplam 2 (iki) dilekçe ile işlem yapabilir.

** Parapuan indirimi kullanılarak yenilenen kombinenin bir başkasına devir edilmesi durumunda, yapılan indirim kadar ücretin nakit olarak ödenmesi gerekmektedir.

Kombinem var, ayrıca arkadaşımın kombinesini devir alabilir miyim?

Hayır... Her taraftar kendi adına kayıtlı bir (1) adet kombineye sahip olabilir.

Kombinem var, yer değişikliği yapabilir miyim?

Evet... 10 Temmuz saat 09.00 ile 11 Temmuz saat 21.00 arasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’ne müracaat ederek yer değişikliği yapabilirsiniz.

Kombine yer değişimi aynı kategori içinde ya da üst kategori olarak yapılabilmektedir.

Kombinenin maçlık transferinde kısıtlama olacak mı?

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına gelemeyecek kombine sahipleri kombinelerini maçlık olarak Kulübümüze devredebileceklerdir. Kulübümüze devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombinenizi yeniledikten sonra 31 Temmuz saat 23.59 tarihine kadar passo.com.tr internet sitesi üzerinden belirleyeceğiniz 5 (beş) TCKN sahibine kadar sezon içerisinde sınırsız transfer yapabilirsiniz. Belirtilen tarih sona erdikten sonra sisteme girmiş olduğunuz TCKN sahiplerini değiştirme veya beşten daha az kişi tanımladıysanız sayıyı artırma hakkınız bulunmamaktadır. Tanımlama yapacağınız TCKN sahiplerinin BJK logolu passolig kartına sahip olması gerekmektedir.

Rakip takım ile oynanacak maçlarda tanımlamış olduğunuz 5 (beş) TCKN sahibi içerisinde BJK logolu passolig kart haricinde rakip takıma ait passolig kartı olan kişilere transfer yapılamayacaktır.

Kombinemi transfer etmeyeceğim, maça gidemiyorum, kombinem ne olacak?

Maça gidemeyecek taraftarlar, kombinelerini maçlık olarak kulübe devredebileceklerdir. Kulübe devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına sezon sonunda aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombine yenileme dönemi ne zaman sona erecek?

8 Temmuz Pazartesi günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan kombine satış ofisimizde saat 21.00’de, passo.com.tr ile Passo mobilde saat 23.59’da sona erecektir.

Kombine ofisi çalışma saatleri: 09.00-21.00

Yenileme Dönemi Tribün Kombine Fiyatları:

Doğu Alt 115-116 Blok: 100.000 TL
Batı Alt 102-125 Blok: 100.000 TL
Doğu Alt 114-117 Blok: 80.000 TL
Batı Alt 103-124 Blok: 70.000 TL
Doğu Alt 113-118 Blok: 70.000 TL
Batı Üst 430-401 Blok: 50.000 TL
Batı Üst 429-402 Blok: 45.000 TL
Batı Üst 428-403 Blok: 40.000 TL
Doğu Üst Tüm Bloklar: 19.800 TL
Güney Alt Tüm Bloklar: 13.000 TL
Güney Üst Tüm Bloklar: 12.000 TL
Kuzey Alt Tüm Bloklar: 12.000 TL
Kuzey Üst Tüm Bloklar: 11.000 TL