HABERLER

01.07.2024

FUTBOL

2024-2025 Sezonu VIP Tribün Kombine Yenilemeleri Hakkında Bilgilendirme

Beşiktaşımızın 2024–25 futbol sezonunda Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda oynayacağı; 18 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası grup maçı, 5 UEFA Avrupa Ligi, şayet UEFA Konferans Ligi’ne kalınırsa 4 olmak üzere minimum 24 veya 25 adet iç saha maçını kapsayan VIP Tribün kombinelerinin yenileme dönemi başlıyor.

Kombineler Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupası’nda tur atlanması durumunda da geçerli olacaktır.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda 2023-2024 sezonundan VIP Tribün kombinesi olan ve kombinelerini yenilemek isteyen taraftarlarımız, yenileme işlemlerini sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde yapabileceklerdir.

VIP Tribün kombine yenileme dönemine dair detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir.

VIP Tribün kombine yenilemesi ne zaman başlıyor?

VIP Tribün kombine yenileme dönemi, 2 Temmuz Salı günü saat 09.00’da başlayacaktır.

Kombinemi nereden yenileyebilirim?

Kombinesini 2024-2025 sezonu için yenilemek isteyen taraftarlarımız, yenileme işlemlerini sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde gerçekleştirebilirler.

Kombine yenileme işlemleri ne zaman sona erecek?

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nde 2 Temmuz Salı günü saat 09.00’da başlayacak yenileme dönemi, 8 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00 itibarıyla sona erecektir.

Kombine alımında Passolig kullanım süresi hangi tarihe kadar geçerli olması gerekir?

Kombine alımı esnasında Passolig yıllık kart kullanım sürenizin en az 31.05.2025 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.

Kombine alımında taksit avantajı sağlanıyor mu?

Evet... Taraftarlarımız, yenileme işlemlerini Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nde taksit avantajından yararlanarak yapabilirler.

Bonus özellikli kartlar;

“2 taksit” için %5,61
“4 taksit” için %7,48
“5 taksit” için %11,21
“6 taksit” için %13,08
“7 taksit” için %14,95
“8 taksit” için %16,82
“9 taksit” için %18,69
“10 taksit” için %20,56
“11 taksit” için %22,43
“12 taksit” için %24,30 vade farkı uygulanacaktır.

Parapuan kullanarak kombinemi nasıl yenilerim?

2023–2024 sezonunda kombinesini maçlık olarak kulübe devreden ve Passolig hesaplarında parapuan biriken taraftarlarımız, biriken parapuanlarını 2 Temmuz saat 09.00 - 8 Temmuz saat 21.00 tarihleri arasında mevcut yerlerini satın almak için kullanabilirler. Kombine yenileme işlemi sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde yapılacaktır.

Peşin veya taksitli kombine yenilemesinde parapuan kullanılabilir mi?

Evet... Passolig hesabınızda biriken parapuanlarınızı peşin ya da taksitli yenilemelerde kullanabilirsiniz.

Biriken parapuanımla kombine haricinde başka birşey satın alabilir miyim?

Hayır... Biriken parapuanlar sadece kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlamaktadır.

Yenileme dönemini kaçırdım, genel satışa kombine çıkarsa parapuan kullanarak kombine alabilir miyim?

Hayır... Parapuan kullanımı sadece kombine yenilemelerinde kullanılabilir.

Kombinem yok, öncelikli satış döneminde kombine satın alabilir miyim?

Hayır... Kombinelerin genel satışa çıkmasını beklemeniz gerekmektedir.

Divan Kurulu Üyesiyim, mevcut kombinemi nasıl yenilerim?

Divan Kurulu Üyelerimiz, VIP Tribünden %30 indirim avantajından yararlanarak kombinelerini yenilemek isterlerse işlemlerini 2 Temmuz saat 09.00 - 8 Temmuz saat 21.00 tarihleri arasında sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde gerçekleştirebilirler.

Kongre Üyesiyim, kombinemi nasıl yenilerim?

Kongre Üyelerimiz, VIP Tribünden %10 indirim avantajından yararlanarak kombinelerini yenilemek isterlerse, işlemlerini 2 Temmuz saat 09.00 - 8 Temmuz saat 21.00 tarihleri arasında sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde gerçekleştirebilirler.

Kombinemin yerini değiştirmek istiyorum, değişiklik yapılabilir mi?

Evet... Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda kombinesi olan ve mevcut yerini 2024-2025 sezonu için yenileyen taraftarlarımız, kombine yerlerini değiştirmek isterlerse 10 Temmuz saat 09.00 ile 11 Temmuz saat 21.00 arasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’ne müracaat edebilirler. Kombine yer değişimi aynı kategori içinde ya da üst kategori olarak ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Yer değişim işlemleri sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nde yapılmaktadır.

Yer değişikliği yapmak üzere hak sahibinin gelemediği durumlarda, hak sahibinin kimlik fotokopisi ve durumu açıklayan bir dilekçe ile herhangi bir yakını Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nde işlem yapabilir. Kombine sahipleri kendisi ve bir başka kişi adına toplam 2 (iki) dilekçe ile işlem yapabilir.

Kombinemi arkadaşıma devredebilir miyim?

Evet... Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda kombinesi olan ve mevcut yerini 2024-2025 sezonu için yenileyen taraftarlarımız, koltuklarını istedikleri kişi adına sezonluk olarak devredebilirler. Devir hakkını kullanmak isteyen taraftarlarımızın 10 Temmuz saat 09.00 ile 11 Temmuz saat 21.00 arasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Koltuğunu devretmek isteyen taraftarlarımız, Kombine Satış Ofisi’ne gelemeyecek durumda ise; devir yapacakları kişiye kimlik fotokopisi ve devreden kişinin kendi el yazısı ile yazılmış imzalı bir dilekçe vermelidir. Koltuğu devir alacak olan taraftarlarımız bu evraklarla birlikte Beşiktaş Tüpraş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nde devir işlemini yapabilir.

**Parapuan indirimi kullanılarak yenilenen kombinenin bir başkasına devir edilmesi durumunda, yapılan indirim kadar ücretin nakden ödenmesi gerekmektedir.

Kombinemi arkadaşıma devrettim. Tekrar geri alabilir miyim?

Hayır... Kombine devri bir defaya mahsus yapılan işlemdir.

Kombinem var, ayrıca arkadaşımın kombinesini devir alabilir miyim?

Hayır... Her taraftar kendi adına kayıtlı bir (1) adet kombineye sahip olabilir.

Kombinenin maçlık transferinde kısıtlama olacak mı?

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına gelemeyecek kombine sahipleri kombinelerini sadece maçlık olarak kulübe devredebileceklerdir. Kulübe devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombinenizi yeniledikten sonra 31 Temmuz saat 23.59’a kadar www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden belirleyeceğiniz 5 (beş)  TCKN sahibine kadar sezon içerisinde sınırsız transfer yapabilirsiniz. Belirtilen tarih sona erdikten sonra sisteme girmiş olduğunuz TCKN sahiplerini değiştirme veya 5 (beşten) daha az kişi tanımladıysanız sayıyı artırma hakkınız bulunmamaktadır. Tanımlama yapacağınız TCKN sahiplerinin BJK logolu passolig kartına sahip olması gerekmektedir.

Rakip takım ile oynanacak maçlarda tanımlamış olduğunuz 5 (beş)  TCKN sahibi içerisinde BJK logolu passolig kart haricinde rakip takıma ait passolig kartı olan kişilere transfer yapılamayacaktır.

Kombinemi transfer etmeyeceğim, maça gidemiyorum, kombinem ne olacak?

Maça gidemeyecek taraftarlar, kombinelerini maçlık olarak kulübe devredebileceklerdir. Kulübe devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına sezon sonunda aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombine yenileme dönemi ne zaman sona erecek?

8 Temmuz Pazartesi günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan kombine satış ofisimizde 21.00’de sona erecektir.

Kombine ofisi çalışma saatleri: 09.00-21.00

Yenileme Dönemi VIP Tribünü Kombine Fiyatları:

VIP 100: 240.000 TL
VIP 101-126: 210.000 TL