HABERLER

Tekerlekli Sandalye Takımımız, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Tekerlekli Sandalye Takımımız, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına bugün Süleyman Seba Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla başladı.

Siyah-beyazlılarımızın yeni sezon için gerçekleştirdiği ilk çalışmayı; Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Beşiktaş Bedensel Engelliler Spor Şubesi Komite Başkanı Elçin Kılıç ile Amatör Şubeler Direktörümüz Atakan Zengin de izlediler.

Öte yandan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, antrenman öncesinde Türk bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, takımımıza hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı, Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla, Sivas ve Erzurum Kongrelerinin yapılmasıyla Anadolu’ya yayılan kurtuluş mücadelesinin son günü. Nasıl son günü, Çanakkale’de şahlanan Dumlupınar ve Sakarya’da kahramanlaşan yoksul bir milletin şahlanış günü. Bunu anlatırken bile duygulanıyorum. Bu milletin tarihinden, geçmişinden habersiz olan bedbahtlar bilsinler ki ay yıldızlı bayrak, bu ülke yaşadıkça Beşiktaş’ta değerleriyle beraber yaşamaya devam edecektir. Beşiktaş asla değerlerinden kopmayacak. Beşiktaş’ın armasındaki ay yıldız var oldukça Beşiktaş’ta var olacaktır. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kendine yakışır şekilde kutlamak ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadan da geçilemezdi. Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin düşüncesiyle sizleri Atatürk tişörtleriyle görmek beni inanılmaz duygulandırdı. Kendisine burada teşekkür etmek istiyorum. Umarım hastalıkların, sakatlıkların ve pandeminin olmadığı bir sezon yaşarız. Artık daha da güçlüyüz. Beşiktaşlılığını ispat etmiş bir sponsorumuz var. Beşiktaş Bedensel Engelliler Spor Şubesi’ni ayakta tutmak için Elçin bey taşın altına elini koyarak sizlerin her zaman yanında olacak. Biz birlikte bir aile olarak çok daha güçlü olacağız.”

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızda Transfer Çalışmaları

Tekerlekli Sandalye Takımımızın Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ile sporcularımız; İlhan Tuncay, Yasemin Güler, Suphiye Dağ, Gökhan Coşkun ve Cafer Yumuk'un sözleşmeleri yenilenirken; Bulut Atabey, Volkan Aydeniz, Deniz Acar, Zafer Gültekin ve Baran Oğuz kadromuza dahil oldular.