HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Özel Üsküdar SEV İlkokulu ve Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin, Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcularımız, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Süleyman Seba Spor Salonu’nda Özel Üsküdar SEV İlkokulu ile Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu öğrencileriyle düzenlenen söyleşi ve antrenmanda bir araya geldi.

Özel Üsküdar SEV İlkokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Batıkan Demirtoz etkinlikte yaptığı konuşmada, “Okulumuzun Basketbol takımı olarak Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının antrenmanına katılıp sporcuları tanıdıkları için öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Bize bu olanağı tanıyan Beşiktaş JK yönetici, antrenör ve sporcularına çok teşekkür ederiz. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçında da başarılar dileriz” dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Fatih Akyıldız ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bizi burada ağırlayan Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının yönetici ve sporcularına çok teşekkür ediyoruz. Biz de okulumuzda Süleyman Seba’nın ahlakını taşıyan nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Bugün sporcu kardeşlerimiz sayesinde öğrencilerimizde empati duygusunun nasıl gelişebileceğini gördük. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına yürekten başarılar diliyoruz.”

Siyah-beyazlılarımız, sıcak bir ortamda gerçekleştirilen söyleşinin ardından öğrencilerle antrenman yaptılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.