HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ağustos Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi Mıgırdiç Arzivyan’ın arşivinden edindiğimiz özel bir kareyle açıyor sayfalarını. Dergimizin kapağını ise yeni transferimiz Wout Weghorst süslüyor. İlerleyen sayfalarda sizi Weghorst ile yaptığımız keyifli bir söyleşi bekliyor. Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba’nın sekizinci ölüm yıl dönümü nedeniyle hazırladığımız içeriği siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz. Ardından As Başkanımız Emre Kocadağ ile yaptığımız röportajın yanı sıra Futbol Akademimizin genç yıldızı Semih Kılıçsoy ve Beşiktaşlılığıyla bilinen başarılı oyuncu Barış Aytaç ile yaptığımız keyifli söyleşi sizleri karşılıyor. İçerikte ise dergimizin yeni bölümü A’dan Z’ye Beşiktaş, spor dünyasının unutulmaz rekabetleri gibi özel dosyalar Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında sizlerle buluşuyor.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında şu satır başlarına yer verildi:

“Bu sezonu birlik ve beraberlik sezonu ilan ediyorum. Sizleri yeni sezonda her maçımızı kapalı gişe oynayarak, doksan dakika takımımızı destekleyerek şampiyonluk yolculuğumuzun en önemli unsuru olmaya davet ediyorum.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde, kendisinin ve yönetimimizin yaptığı çalışmaların yanı sıra yeni sezona dair beklentilerinden söz etti.

Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’yı özlemle anıyoruz

Bazı insanlar sonsuzdur; ölmek yakışmaz, öldüğünde bile yaşar ya hani bazı insanlar… İşte Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba, öyle biridir. Yaşamak değildir belki de önemli olan. Öldükten sonra bile, kendinizi yaşatmaktır zor olan. Bize bıraktığı tüm değerler ve doğrulara minnetle; vefatının sekizinci yıl dönümünde kendisini büyük bir sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Weghorts on fire!

“Hiçbir zaman vazgeçmeyen bir insanı yenmek çok zordur” der Babe Ruth. En güzel örneklerinden birine Wout Weghorst’un kariyer yolculuğunda rastladık. “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin bu sayısında yeni transferimiz Wout Weghorst ile hikâyesine ve Beşiktaşımıza dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Emre Kocadağ: Beşiktaş’ın arması, başlı başına bir yıldızdır!

Beşiktaş Dergimizin ağustos sayısında, Kulübümüzün As Başkanı, Basın Sözcüsü, Futbol Şube Sorumlusu ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ ile çok özel bir sohbet gerçekleştirdik.

Beşiktaşımızın yeni sezon formaları: Siyah Beyaz bize emanet!

Her birimiz için özel olan bazı sezonlar ve o sezonlara damgasını vuran formalar vardır. Güzelliğini; kazanılan başarılardan ziyade hikâyesinde barındırır. Özel olmasının sebebini ise göğsümüze kondurulan armamızda, renklerimizin asaletinde saklar. Beşiktaş Futbol Takımımızın, 2022-23 sezonunda giyeceği formaları siz değerli Beşiktaş Dergisi okuyucuları için kaleme aldık. Hep birlikte sesleniyoruz, “Haydi kalk ayağa, yürü güneşe!”

Futbol takımımızın kamp günlüğü: Yolunuz açık, sonunda şampiyonluk olsun!

Beşiktaşımızın, 2022-2023 Süper Lig sezonu öncesi kamp sürecini, Beşiktaş Dergisi okuyucuları için kaleme aldık. Keyifli okumalar…

Beşiktaşlı ünlüler: Barış Aytaç

Hayat bir oyunsa şayet, en önemli rol arkadaşlarımız da oyuncaklarımız. Onun Beşiktaş ile hikâyesi, bir Kartal oyuncağıyla başlamıştı. Elindeki oyuncak kanat çırptıkça, gökyüzünde süzüldüğünü hayal ediyordu. Aradan yıllar geçse de Kartal’ın peşinden gitmekten bir an olsun vazgeçmedi. Başarılı oyuncu Barış Aytaç ile kendi yolculuğunu ve Beşiktaş ile hikâyesini konuştuğumuz keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Semih Kılıçsoy: Hayallerimin hiçbir sınırı yok!

Özkaynak Düzeni ve bu ekolden gelen futbolcularımız, özlediğimiz ne varsa hepsinin vücut bulmuş hali gibi gelir bizlere. Her birinin gözlerindeki ışık, sahada aldıkları her topta bizim geleceğimizi aydınlatır. “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin bu sayısı için U17 ve U19 takımımızın başarılı golcüsü Semih Kılıçsoy ile dünü, bugünü ve yarına dair hayallerini konuştuk.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin yeni içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Tayfun Erol oldu. Dergimizin yeni içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…

Unutulmaz düellolar

Beşiktaş Dergisi’nin ağustos sayısında spor tarihinin unutulmaz düellolarının yer aldığı bir içeriğimizi Amir Necim’in kaleminden okuyacaksınız.

Beşiktaş Sözlüğü: Hasret

‘Özlem’ anlamına gelen ‘Hasret’ kelimesinin Beşiktaş Sözlüğü’nde yer almasının sebebi, bizim en büyük hasretliğimizin mabedimizdeyken dahi Beşiktaş olmasıdır. Kavuşma günü geldi çattı ancak Ahmed Arif’in de dediği gibi, “Hasretinden prangalar eskittik.”

Siyah Beyaz filmler: Bir Endülüs Köpeği

Deneysel sinema türünün ilk ve en bilinen örneği olan 1929 yapımı ‘Bir Endülüs Köpeği’ filmi, Beşiktaş Kurumsal İletişim Müdürü-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın güçlü kalemiyle Beşiktaş Dergisi okuyucularıyla buluştu.