HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımız ‘Engellilere Farkındalık Yaratmak’ Organizasyonuna Katıldı

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sarıyer Doğa Koleji’nde organize edilen ‘Engellilere Farkındalık Yaratmak’ organizasyonuna katıldı.

Sarıyer Doğa Koleji’nde düzenlenen organizasyonda; İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor-Sicil Lisans Şube Müdürü Adnan Kuzu tarafından Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel’e ve antrenörümüz Tacetti Çıpa’ya günün anısına plaket takdim edildi. Daha sonra Adnan Kuzu takım kaptanımıza ve oyuncularımıza çiçek takdim etti.
 
Takımımız, iki gruba ayrılarak 2 periyot halinde gösteri maçı yaptı. Gösteri maçının ardından oyuncularımız Sarıyer Doğa Koleji basketbol takımı oyuncularıyla gösteri maçı yaptı.
 
Organizasyon sonunda internet sitemize açıklamalarda bulunan Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Doğa Koleji’nin katılımıyla çok güzel ve anlamlı bir organizasyona katıldık. Bu tür organizasyonlarla çocuklarımıza hem engelli insanların başarılarını hem de engelli insanları yakından tanıtıyoruz. Fırsat verildiği zaman da neler yapabileceklerini göstermiş oluyoruz. Engelli olmak hayatın sonu değil" dedi.