HABERLER

24.02.2015

FUTBOL

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Futbol Takımımızın Çalışmasını İzledi

Beşiktaşımız, Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin izlediği antrenmanla Liverpool maçı hazırlıklarına devam etti.

Siyah-beyazlılarımızın çalışmasını Başkanımız Fikret Orman ile İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar izlediler.
 
Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Antrenmana tedavilerine devam edilen Alexander Milosevic, Demba Ba, sağ kasığında zorlama olan Ersan Gülüm ile tedavi sonrası bireysel çalışan Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Cenk Tosun katılmadı. Mustafa Pektemek takımla birlikte çalıştı.
 
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. 2 grup halinde kanat organizasyonları ve duran top çalışması sonrası antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçI ile sona erdi.
 
Beşiktaşımız, hazırlıklarını yarın(25 Şubat) saat 17.00’de basına 15 dakikası açık yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 16.00’da Teknik Direktörümüz Slaven Bilic basın toplantısı yapacak.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu