HABERLER

24.02.2015

FUTBOL

Liverpool Maçına Doğru

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Liverpool ile karşılaşacak.

Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında 26 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Liverpool’u konuk edecek.
 
Karşılaşmayı Damir Skomina  yönetecek. Skomina’nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ile Robert Vukan yapacak. Andraz Kovacic dördüncü hakem olacak.
 
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, yarın(25 Şubat) saat 16.00’da bir basın toplantısı düzenleyecek.
 
Futbol Takımımız, yarın(25 Şubat) saat 17.00’de ilk 15 dakikası basına açık olarak yapacağı idmanla Liverpool maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
 
Son hazırlığını İngiltere’de yapacak Liverpool takımı, yarın(25 Şubat) saat 18.50’de İstanbul’a gelecek ve saat 19.30’da ISG Airport Hotel’de İngiliz ekibinin teknik direktörü Brendan Rodgers basın mensuplarının karşısına geçecek.
 
Deplasmanda oynadığı ilk maçta rakibine 1-0 yenilen siyah-beyazlılarımızın bir üst tura yükselmesi için rakibini en az 2 farklı skorla yenmesi gerekiyor. Takımımızın 90 dakikayı 1-0 önde tamamlaması durumunda maç uzatmalara gidecek. Ekibimizin 1-0 dışındaki tek farklı galibiyeti ile mağlubiyeti durumunda ise Liverpool tur atlayan taraf olacak.