HABERLER

04.10.2014

HENTBOL

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’ten Beşiktaş Mogaz’a Destek Mesajı

Bu yıl tarihinde ilk kez VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde yer alan Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımımıza bir destek de Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'ten geldi.

5 Ekim Pazar günü saat 16:00’da B Grubu 2. maçında KIF Kolding Kobenhavn’ı Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlayacak siyah-beyazlılarımıza, Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’ten gelen destek mesajı, takımımıza büyük moral oldu.

Hırvat teknik direktörümüz, "Ülkemde hentbol çok sevilen bir spor. Hentbolun aksiyonunu çok severim. Beşiktaş’a imza attığımda diğer branşlarla ilgili de bilgi almıştım ve yurt içinde kazandığı kupalarla hentbolun çok başarılı bir branş olduğunu gördüm. Beşiktaş Mogaz için şimdi Avrupa’ya açılma ve hentbol becerilerini daha da geliştirme zamanı" dedi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maçın önemine dikkat çeken Bilic, "Şampiyonlar Ligi’nin İstanbul’daki galasında tüm taraftarı Sinan Erdem Spor Salonu’na davet ediyorum. Beşiktaş Mogaz Şampyionlar Ligi’nde yer almayı başararak takdiri çoktan haketti" şeklinde konuştu.