HABERLER

05.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz'a Destek İçin Bugün Saat 16.00'da Sinan Erdem'de Buluşuyoruz

Beşiktaş Mogaz, taraftarlarımızın desteği ile Şampiyonlar Ligi'nde ilk puanlarını almayı hedefliyor.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta maçları başlıyor.

Avrupa Henbol Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında toplam 12 maç yapılacak. Beşiktaş Mogaz bugün saat 16:00'da B Grubu lideri KIF Kolding Kobenhavn'ı Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırlayacak. İlk hafta mücadelesinde Orlen Wisla Plock deplasmanından puan çıkaramayan Kara Kartallarımız, bugün güçlü Danimarka temsilcisi önünde puan arayacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan maçı taraftarlarımız ücretsiz izleyebilecek. Taraftarlarımızı bu önemli maçta takımımıza destek olmak üzere, Sinan Erdem Spor Salonu'na bekliyoruz.

B Grubu'ndaki diğer maçlar ise; Barcelona - Orlen Wisla Plock ve Flensburg Handewitt - Alingsas arasında oynanacak.

EHF Şampiyonlar Ligi'nde 2. Hafta Maçları

Şampiyonlar Ligi'nin 2.haftasında 1 karşılaşma tamamlanırken Alman temsilcisi Kiel, İspanyol ekibi Naturhouse La Rioja'yı 34-32 mağlup etmeyi başardı. A Grubu'nda 2. hafta Meshkov Brets - Metalurg ve PSG - Croatia Zagreb maçlarıyla tamamlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nin bir başka zorlu grubu C Grubu'nda ilk haftayı puansız geçen Chekhovski Medvedi, Vardar deplasmanını ziyaret ederken, Macar ekibi Veszprem - Rhein Neckar Lowen ile karşılaşacak. Grubun son maçındaysa Montpellier, Fransa'da Sloven takımı Celje'yi ağırlayacak.

D Grubu'nda ise Vive Targi Kielce, sahasında ağırladığı Pick-Szeged'i 37-32 mağlup etti. D Grubu'ndaki diğer maçlarda ise Motor Zaporozhye ile Fransız Dunkerque, Kuzey Avrupa derbisindeyse Aalborg - Kadetten Schaffhausen ile kozlarını paylaşacak.