HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ağustos Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba’nın vefatının 10. yıl dönümü nedeniyle hazırladığımız bir içerikle açıyor. İçeriğimizde, Süleyman Seba’yı yakından tanıyan isimlerden okuyacaksınız. Ardından Asbaşkanımız Mete Vardar ile yaptığımız keyifli bir söyleşi sizleri bekliyor. Beşiktaşımızın yeni transferi, dünya yıldızı Ciro Immobile ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelerek kariyerinden, özel hayatından ve elbette Beşiktaşımızdan bahsettik. Dergimizin kapağında da elbette Ciro Immobile yer alıyor. Takımımızın kamp sürecini tüm detaylarıyla kaleme alarak siz değerli taraftarlarımıza sunduk. İlerleyen sayfalarda Beşiktaşımızın, Süper Lig karnesini infografik haline getirerek sizlerle buluşturduk. Takımımızın 2024-25 futbol sezonunda giyeceği formaları, “Siyah’ın yanına Beyaz’ı koyduk!” diyerek okuyucularımız için kaleme aldık. Ayrıca yeni sezon için stadyumumuzda yapılan tüm yenilikleri, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal’ın verdiği bilgilendirmeler ışığında kaleme aldık. Ardından voleybol takımımızın tecrübeli transferi Saliha Şahin ile yaptığımız keyifli röportaj sizleri karşılayacak. Kulübümüzün taekwondo sporcusu Sıla Irmak Uzunçavdar ile bir araya gelerek, Avrupa şampiyonluğundan ve geleceğe dair hedeflerinden bahsettik. Öte yandan Beşiktaş Dergimizin ağustos sayısında 2024-25 Trendyol Süper Lig fikstürünün posterini hediye ediyoruz.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0532 246 87 03 ve 0532 249 86 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi Ağustos sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Bu kalp seni unutur mu?

Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba’nın vefatının onuncu yıl dönümü nedeniyle kendisiyle birlikte görev yapmış, kendisini yakından tanıyan Başkanımız Hasan Arat, Kulüp İçi İlişkilerden sorumlu Yöneticimiz Ekrem Keçoğlu, Atıf Keçeci, Affan Keçeci, Celal Soydan, Fahrettin Curoğlu ve Ethem Özçelik ile Süleyman Seba’yı konuştuk.

Mete Vardar: Avrupa’da da hedeflerimiz var!

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Asbaşkanı Sayın Mete Vardar ile dergimizin Ağustos sayısında bir araya gelerek kulübümüzün gündemine dair önemli konulara değindik. Yeni sezona yönelik iddialı konuşan Sayın Mete Vardar, “Şampiyonluğun en büyük adayı olacağız” dedi.

Ciro Immobile: Her maçta formamı terleteceğim

Beşiktaşımızın yeni transferi İtalyan golcü Ciro Immobile ile dergimizin Ağustos sayısında bir araya gelerek kariyerini, özel hayatını ve elbette Beşiktaşımızı konuştuk.

Şampiyon ol Beşiktaşım mesut et bizi!

Beşiktaşımız, 2024-25 futbol sezonu kamp çalışmalarını tamamladı. Kara Kartal’ın BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayan ve Slovenya’da devam eden kamp sürecine dergimizin Ağustos sayısında detaylı bir şekilde değindik.

Beşiktaşımızın Süper Lig karnesi

2024-25 Trendyol Süper Lig Sezonu’nun başlamasına sayılı günler kala Beşiktaşımızın lig karnesini dergimizin Ağustos sayısında masaya yatırdık.

Değişim evden başlar

Beşiktaş JK Tüpraş Stadyumu’nda yapılan yenilikler ile ilgili Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Çağlayan Tuğal’dan edindiğimiz bilgileri bu ayki sayımızda siz değerli okuyucularımız ile buluşturduk.

“Taraftar baskısını hissetmek istiyorum”

Voleybol Takımımızın tecrübeli ve başarılı voleybolcusu Saliha Şahin ile dergimizin Ağustos sayısında bir araya gelerek kariyerinin başlangıcından, Polonya macerasına ve kulübümüzdeki hedeflerine dair birçok konuya değindiğimiz keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Taekwondoda bir Avrupa şampiyonu!

Beşiktaş JK Taekwondo Takımı’nın yetenekli ve başarılı sporcusu Sıla Irmak Uzunçavdar ile bir araya gelerek altın madalya ile döndüğü Avrupa Şampiyonası’nı ve geleceğe dair hedeflerini konuştuğumuz keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

EURO 2024

EURO 2024’e dair tüm detayları arkadaşımız İbrahim Güngör’ün kalemiyle dergimizin Ağustos sayısında okuyacaksınız.

Muhammed Ali

Dergimizin Ağustos sayısı ile başlattığımız “Spor İkonları” bölümümüzde ilk konumuz tüm dünyanın saygı ve sevgi duyduğu Muhammed Ali. O sporculuğu, karakteri ve duruşuyla vefatının üzerinden geçen sekiz yıla karşın tüm dünyayı etkilemeye devam ederken, yazdıklarımız elbette yeterli olmayacaktır.