HABERLER

Beşiktaş Dergisi Eylül Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, bu ay sayfalarını takımımızın Galatasaray’ı 5-0 mağlup ederek kazandığı Süper Kupa’nın finaline dair tüm detayların yer aldığı kapsamlı bir içerikle açıyor. Ayrıca Süper Kupa finaline dair coşkulu bir posteri değerli okuyucularımıza hediye ediyoruz. Savunmamızın bel kemiği Gabriel Pauliste ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelip yaptığımız keyifli bir röportaj sizleri karşılayacak. İlerleyen sayfalarda Uluslararası İlişkiler ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Ayaydın ile Kartal Yuvası’ndaki yeniliklere dair yaptığımız kapsamlı bir söyleşiyi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Eylül sayımızın infografik içeriğinde ise Beşiktaşımızın Avrupa arenasında boy gösterecek olması nedeniyle takımımızın Avrupa’daki karnesini konu edindik. Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanımız Özkan Arseven ile bir araya gelip basketbol takımımızın bu sezonki hedeflerinden bahsettik. Ayrıca Beşiktaş United Payment’ın Teknik Direktörü Mesut Kır ile takımımızın yeni yapılanmasına dair sohbet ederken, bu sezon sahada göreceğimiz futbola dair tüyolar edindik. Sonraki sayfalarda Beşiktaşımızın Özkaynak Düzeni’nde görev alan antrenörlerimiz Recep Ömer Gülen, Kaya Tevfik Saygılı ve Hikmet Çapanoğlu ile bir araya gelerek Serpil Hamdi Tüzün’den bu yana devam eden Özkaynak geleneğimizi tüm detaylarıyla konuştuğumuz keyifli bir sohbet sizleri bekliyor. Öte yandan Eylül sayımızda Beşiktaşlılığı ile bilinen sanatçı Melek Mosso ile bir araya gelerek bol bol sanat ve Beşiktaş’ı konuştuk.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0532 246 87 03 ve 0532 249 86 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi Eylül sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Süper Kupa’nın sahibi Beşiktaş

Süper Kupa maçında Galatasaray ile mücadele eden Beşiktaşımız, karşılaşmayı 5-0 kazanarak kupanın sahibi oldu. Karşılaşmaya dair tüm detaylar Beşiktaş Dergisi'nin Eylül sayısında.

Çizgilerle Beşiktaş tarihi

İlk Süper Kupa’yı da müzesine götüren Beşiktaşımızın, bu mücadelesini “İlk Süper Kupa, ilklerin takımı Beşiktaş’ın” diyerek Necmi Yalçın’ın illüstrasyon çalışmasıyla sizlerle buluşturduk.

Gabriel Paulista

Dergimizin Eylül sayısı için bir araya geldiğimiz Gabriel Paulista ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Sahadakinin aksine sakinliği ve mütevazılığı ile bizleri ters köşeye yatıran başarılı stoperimizin anlattıklarını ilgiyle okuyacaksınız.

Avrupa’da Beşiktaş

Beşiktaşımızın Avrupa arenasında mücadele edecek olması vesileyle dergimizin Eylül sayısında takımımızın, Avrupa’daki karnesine göz atalım istedik.

Basketbolda hedef şampiyonluk!

Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanımız Özkan Arseven ile dergimizin Eylül sayısında basketbol şubemizdeki yeni yapılanmayı ve bu sezonki hedeflerimizi konuştuk.

Kadın futbolda parola şampiyonluk

Beşiktaş United Payment’ın Teknik Direktörü Mesut Kır ile Eylül sayımızda bir araya gelerek, takımımızın kamp sürecini ve bu sezon sahada görmeyi umduğumuz futbolu konuştuk. Hocamız, “Beşiktaş’ın hangi branşında görev alırsanız alın, elbette tek hedefiniz şampiyonluk oluyor” diyerek şampiyonluk sözünü de verdi.

“İyi öğrenci, iyi insan, iyi futbolcu”

Beşiktaşımızın Özkaynak Düzeni’nde görev alan antrenörleri Recep Ömer Gülen, Kaya Tevfik Saygılı ve Hikmet Çapanoğlu ile bir araya gelerek Serpil Hamdi Tüzün’den bu yana devam eden Özkaynak geleneğimizi tüm detaylarıyla konuştuğumuz keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Gözümüz zirvede kalemiz emin ellerde

Beşiktaş Hentbol Takımımızın kalecisi Enis Yatkın, dergimizin Eylül sayısına konuk olarak kariyerine dair detayları ve Beşiktaşımızdaki hedeflerini anlattı.

Melek Mosso: Şerefli zaferlerimize devam edelim!

Sanatçı Melek Mosso ile bir araya gelip bolca Beşiktaş ve sanat konuştuk. Beşiktaşımıza olan sevdasıyla da bilinen Melek Mossa, “Şerefli zaferlerimize devam edelim” dedi.

Spor ikonları

Dergimizin Eylül sayısındaki “Spor İkonları” bölümümüzde konumuz tüm dünyayı henüz 14 yaşındayken kendine hayran bırakan, unutulmaz jimnastik efsanesi Nadia Comăneci oldu.