20 Ekim 2019’dan bu yana Başkanımız olan Ahmet Nur Çebi, BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda 2777 oy alarak ikinci kez Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
Kongre Üyelerimiz, Kulübümüzün; Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ile Seçme ve Sicil Kurulu başkan ve üyelerinin belirlendiği Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda 11.00-17.00 saatleri arasında oylarını kullandı.
Toplantı Divan Başkanı Uluç Gürkan, oy sayımının tamamlanmasının ardından Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin 2777 oy, Fuat Çimen’in ise 1190 oy aldıklarını açıkladı.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sonuçların açıklanmasından sonra yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:
“Çok yorucu ama aynı zamanda keyifli bir gün oldu. Buraya gelerek oy kullanan üyelerimize teşekkür ediyorum. “Beşiktaş’a hizmet için varız” diyen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. İkinci kez divan başkanlığında başkan seçilmem vesilesiyle Uluç Gürkan’a ayrıca teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun icrasında emekleri olan çalışanlara teşekkür ediyorum. Camiamıza teşekkür ediyorum.
Bir önceki dönem benimle çalışan yol arkadaşlarıma verdikleri destek ve Beşiktaşımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum. Onlarla yol yürümeye devam edeceğim. Onların kıymetini çok iyi biliyorum. Beşiktaş’a hizmet etmek için aday olan ve emek veren herkesin her şeyi Beşiktaş için yaptığını iyi biliyorum.
Seçim sonuçları değerlendirme gerektirir. Herkes gibi ben de seçim sonuçlarını değerlendireceğim. Bu kadar az adaylı bir seçim olmamalıydı. Beşiktaş’a hizmet edebilecek daha çok aday olduğunu biliyorum. Beş bin civarı üyemiz oy kullandı. Oy kullanmayan üyelerimizin bunu iyi değerlendirmesi gerekir.
Herkesi Beşiktaş için birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Birbirimize sarılalım ve destek olalım. Beşiktaş’ı hak ettiği yere uçuralım. Bunun için gereken mücadeleyi verelim.”
Başkanımız Ahmet Nur Çebi yönetimindeki yeni Yönetim Kurulumuz:
Başkan
Ahmet Nur Çebi
Asıl Üyeler
Engin Baltacı
Emre Kocadağ
Mehtap Mutluşan Ferah
Celal Aral
Serhan Çetinsaya
Murat Kılıç
Umut Tahir Güneş
Ali Bayrak
Yedek Üyeler
Bilgihan Cenk Sürmen
İbrahim Kemal Barış Dillioğlu
Seyit Ateş
Umut Şenol
Melih Arslan
HABERLER
29.05.2022
GÜNCEL HABERLER
Beşiktaşımızın Başkanı Ahmet Nur Çebi
Diğer Haberler
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora’dan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Aksu Oktay’a Ziyaret 02.09.2026 16.26.00
- Kulübümüz, UEFA Safety & Security Conference 2026’da Temsil Edildi 02.09.2026 13.27.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora ile Denetim Kurulu Başkanımız Gökhan Tiryaki'den İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyda Dursun’a Ziyaret 01.09.2026 18.01.00
- Didem Karagenç ile Başak Gündoğdu İçin Tüpraş Stadyumu’nda Tören Yapıldı 31.08.2026 21.24.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Emniyet Müdürleri Abdurrahman Soğuksu ve Uğur Kurak’la Buluştu 31.08.2026 20.52.00

