HABERLER

01.06.2022

GÜNCEL HABERLER

Mazbata Töreni Yapıldı

29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda ikinci kez Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ahmet Nur Çebi ile yeni Yönetim Kurulumuz ve kurullarımızın yeni başkan ve üyeleri, Vodafone Park’ta düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, mazbata töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle böyle büyük bir çınarı, büyük bir kulübü kuran, yıllarca yöneten ve burada emekleri olan bugün aramızda olmayan tüm Beşiktaşlı değerleri rahmetle anıyorum. Kendilerine minnet duygularımı huzurlarınızda arz ediyorum.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul’da seçimi son derece sağlıklı ve huzurlu yöneten tüm çalışanlara ve bu organizasyonu başkanımızın dediği gibi herkesin kabulleneceği, saygı duyacağı bir şekilde yürüten divana bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ederim.

Şunu da ifade etmek istiyorum ki, bu kulüpte emeği geçen rahmetli olan ve hala yaşayan tüm sporcularımıza ve çalışanlarımıza huzurlarınızda saygılarımı arz ediyorum. Yeni Yönetim Kurulu Üyelerini ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak beni seçen Beşiktaş’ın en üst kurulu olan Genel Kurula bize gösterdiği teveccühler için teşekkür ediyor ve en derin saygılarımı arz ediyorum.

Bu vesileyle Disiplin Kurulu, Denetim Kurulu, Seçme ve Sicil Kurulu’nun başkan ve üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum, muvaffakiyetler diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde saygıyla Beşiktaş’ın menfaatlerini önde tutan kişiler olarak bizlerle beraber yol yürüyeceklerine hiç şüphem olmadığını belirtmek istiyorum.

Yeniyiz, yepyeniyiz, enerji doluyuz. Evet bu benim dokuzuncu senem. Beşinci mazbata alışım. Bir tek içinizde eski olan benim, bir de Avukat Engin Baltacı ağabeyimiz, Emre Kocadağ ile Umut Şenol kardeşimiz var. Araya birkaç tane tecrübeli eklemekte fayda var.

Dolayısıyla Beşiktaş için çalışacağımıza, Beşiktaş’ı yukarılara taşıyacağımıza, Beşiktaş’ın menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımıza, sportif başarılarla camiasını mutlu edeceğine, bu hususta çalışacağımıza ben Yönetim Kurulum adına hepinizin önünde söz veriyorum. Allah Beşiktaş’a ayakta kalmayı sonsuza kadar nasip etsin, çocuklarımıza, torunlarımıza buraları yönetmek ve camianın bir parçası olmasını nasip etsin diyorum. Saygılar sunuyor ve teşekkür ediyorum.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye mazbatasını Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk ile Seçimli Genel Kurul Divanı Başkan Vekili Uğur Poyraz takdim ettiler. Ardından sırayla Yönetim Kurulu Üyelerimizin mazbataları takdim edildi.

Engin Baltacı’ya mazbatasını Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk ile Seçimli Genel Kurul Divanı Başkan Vekili Uğur Poyraz takdim ettiler.

Emre Kocadağ mazbatasını Divan Kurulu İkinci Başkanımız Fethi Hinginar ile Seçimli Genel Kurul Divanı Başkan Vekili Özkan Burak Özmen’den aldı.

Mehtap Mutluşan Ferah’a mazbatasını Divan Kurulu Genel Sekreterimiz Turgay Pirinç ile Seçimli Genel Kurul Divanı Üyesi Hasan Anıl Cansızoğlu verdiler.

Celal Aral mazbatasını Divan Kurulu Genel Sekreterimiz Turgay Pirinç ile Seçimli Genel Kurul Divanı Üyesi Hasan Anıl Cansızoğlu’ndan aldı.

Serhan Çetinsaya’ya mazbatasını Divan Kurulu İkinci Başkanımız Fethi Hinginar ile Seçimli Genel Kurul Divanı Üyesi Özcan Kesim takdim ettiler.

Murat Kılıç mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Haluk Özgerçek ile Seçimli Genel Kurul Divanı Üyesi Özcan Kesim’den aldı.

Umut Tahir Güneş’e mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Korkut Soydan ile Seçimli Genel Kurul Divanı Başkan Vekili Özkan Burak Özmen verdiler.

Ali Bayrak mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Korkut Soydan ile Seçimli Genel Kurul Divanı Başkan Vekili Özkan Burak Özmen’den aldı.

Bilgihan Sürmen’e mazbatasını Divan Kurulu Genel Sekreterimiz Turgay Pirinç ile Seçimli Genel Kurul Divanı Başkan Vekili Özkan Burak Özmen takdim ettiler.

İbrahim Kemal Barış Dillioğlu mazbatasını Divan Kurulu Genel Sekreterimiz Turgay Pirinç ile Seçimli Genel Kurul Divanı Üyesi Özcan Kesim’den aldı.

Seyit Ateş’e mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Haluk Özgerçek ile Seçimli Genel Kurul Divanı Üyesi Özcan Kesim verdiler.

Umut Şenol mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Haluk Özgerçek ile Seçimli Genel Kurul Divanı Üyesi Özcan Kesim’den aldı.

Melih Arslan’a mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Korkut Soydan ile Seçimli Genel Kurul Divanı Üyesi Hasan Anıl Cansızoğlu takdim ettiler.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerimizin mazbatalarını almalarının ardından Denetim, Disiplin ile Seçme ve Sicil kurullarımızın başkan ve üyeleri mazbatalarını aldılar.

Denetim Kurulu Başkanımız Gökhan Tiryaki’ye, Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Akpınar’a, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Şahabettin Önkol’a mazbatalarını Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk ile Seçimli Genel Kurul Divanı Başkan Vekili Uğur Poyraz takdim ettiler.

Mazbata töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.