HABERLER

18.05.2022

KADIN FUTBOL

Beşiktaş Vodafone – Konak Belediyespor Maçı Biletleri Satışta

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş Vodafone Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Play Off 1. Tur 2. maçında, 22 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Vodafone Park’ta Konak Belediyespor ile karşılaşacak.

Bilet satışlarına ilişkin önemli detaylar aşağıdaki gibidir.

Bilet Alımı

- Taraftarlarımız, biletlerini passo.com.tr, Vodafone Park Bilet Satış Gişesi ve Passo Mobil uygulaması üzerinden satın alabilirler.

- Bir kişi, (3) üç adet bilet satın alabilir.

- Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passo.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

- E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

Deplasman Tribünü

TFF Sağlık Kurulu kararı gereğince deplasman takımı taraftarlarına bilet satışı yapılmayacaktır.

Gazi-Engelli Tribünü Bilet Talebi

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini; AD-SOYAD, TELEFON, TC KİMLİK NO, BAKANLIK ENGELLİ KART SERİ NO, ENGELLİLİK ORANI ve DOĞUM TARİHİ bilgilerini bilet@bjk.com.tr adresine mail göndererek yapabileceklerdir.

Refakatçi isteyen engelli ve gazi taraftarlarımızın; REFAKATÇİ AD-SOYAD, TC KİMLİK NO ve TELEFON bilgilerine mailde yer vermeleri gerekmektedir.

Biletler, Vodafone Park Gazi-Engelli Tribünü kapasitesiyle sınırlı olduğundan yarın (18 Mayıs) saat 15.00 itibarıyla yapılacak talepler, sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Vodafone Park Gazi-Engelli Tribünü biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

* Gazi taraftarlarımızın, “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazmaları gerekmektedir.

** Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlarımız stadyuma alınmayacaktır.

0-6 yaş arası çocuklar stada ücretsiz giriş yapabilir.

BİLET FİYATLARI

Doğu Tribünü: 10 TL
Batı Tribünü: 15 TL