HABERLER

Beşiktaş Dergisi Şampiyonluk Sayısı Çıktı

Çifte kupa ile taçlandırdığımız şampiyonluğumuzun yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” dergisi, sezonun tüm hikayesi, unutulmaz anları, kırılma noktaları ve daha niceleri ile taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesiyle başlayan dergimizde, “Güçlü Başkan, Güçlü Yönetim” yazımızla şampiyonluktaki en büyük desteğimiz olan kulüp yönetimimizden bahsettik.

Beşiktaşımızı şampiyonluğa ulaştıran detayların yer aldığı şampiyonluk sayımızın içeriğinde ise şu satırbaşlarına yer verildi:

Sergen Yalçın: Çünkü sen dünden, yarına…

Sezon başında camiasıyla kucaklaşan ve “Bir gün Beşiktaş’a dönüp şampiyon olacağım” açıklamalarıyla taraftarına umut olan Sergen Hocamızın futbolculuk döneminden renklerine bağlı olduğu takımın yönetimine uzanan hikayesini sizler için kaleme aldık.

Şampiyonluk Hikayemiz

Yönetimiyle, taraftarıyla, hocasıyla, sporcusuyla şampiyonlukta uzun bir yolculuğu geride bırakırken kucakladığımız iki kupa ile yuvamıza geri döndük. Sizler için derlediğimiz, bizi şampiyonluğa ulaştıran önemli gelişmeler, kırılma anları, sezonun tüm hikayesi özel başlıklarıyla mayıs ayı sayısında.

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımımız Şampiyon

Kadınlar Ligi’nde kupa kaldıran Hatice Bahar Özgüvenç ve öğrencilerinin lig serüvenini sizler için kaleme aldık. Teknik direktörlük kariyerinde ilk kez şampiyonluğa ulaşan hocamız “Bu emeğin ve sevginin karşılığında mutlaka kupa armağan etmeliydik” sözlerinin yer aldığı şampiyonluk yazımızı sizler için kaleme aldık.

Rasim Kara: “Bir daha dünyaya gelsem yine kaleci olmak isterim”

Beşiktaşımızın unutulmaz isimlerinden Rasim Kara, Siyah-Beyaz renklerle olan yolculuğunu ve kaleciliğe duyduğu bağlılığı dergimizin okuyucuları için anlattı. Sergen Yalçın ve takımımızla ilgili verdiği detaylar ise mayıs sayımızda sizleri bekliyor.

Alperen Şengün: “Her zaman Beşiktaşımız’ı temsil edeceğim”

Siyah-beyaz formamızla NBA yolculuğuna adım atan Beşiktaş Icrypex Basketbol Takımımız’ın yetenekli oyuncusu Alperen Şengün, genç yaşına rağmen bugünlere nasıl hırsla geldiğini, Beşiktaşımıza olan bağlılığını ve bilinmeyenlerini dergimiz okuyucuları için anlattı. Daha birçok detay ile Alperen Şengün’ü yakından tanıyacağınız özel röportajımız Beşiktaş Dergisi şampiyonluk sayısında

Serkan Keskin: “42 yıldır benim takımım Beşiktaş”

Tiyatro sahnelerinin yetenekli, sinema-televizyon dünyasının vazgeçilmez ismi Serkan Keskin Beşiktaşımıza olan aşkını taraftarlarımız için paylaştı. “42 yıldır benim takımım Beşiktaş, futbolu da seviyorum ama Beşiktaş’ı daha çok seviyorum” diyen oyuncunun tiyatro sahnesinden siyah-beyaz tribünlere uzanan hayat hikayesi mayıs ayı sayısında sizlerle birlikte.