HABERLER

Beşiktaş Dergisi Mart Sayısı Dopdolu

Futbol Takımımızın amansız golcüsü Vincent Aboubakar’ın kapağında çok özel bir formayla yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” dergisinin mart sayısı, renkli röportaj ve haberlerle taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Dergimiz, Siyah Beyaz dünyadan çarpıcı detaylarla kapınızda...

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren dergimize konuşan Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, tarafarlarımızı hasretle bekleyen stadyumumuzdaki çalışmaları, derneklerimizin ve kulübümüzün giderek daha da yakınlaşan ilişkisini ve merakla beklenen projeleri anlattı.

Futbol Takımımızın zirveye tırmandığı geçen bir ayın tüm maçları, dergimizin sayfaları süsledi.

Aboubakar: Burası benim evim

Santrforumuz Aboubakar, çocukluğundan bugüne hayatının kilometre taşlarını taraftarlarımızla paylaştı. “Portekiz ve Fransa’da oynadım. Oralarda görmediğim şey şu ki buradaki taraftar oyuncusunu gerçekten seviyor. Yüreğine basıyor. Bu çok özel bir şey. Ve yürekli oyuncuyu seviyorlar. Oynadığım diğer liglerde bunu görmedim” diyen Aboubakar, zafere ve takım arkadaşlarına kalpten inanıyor. Taraftarımızın sesini ise çok özlediğini söylüyor.

Koç Ahmet Kandemir: Güvenimiz tam, hedefimiz tam

Basketbol tarihimizde en uzun süre koçluk yapan isim olan baş antrenörümüz Ahmet Kandemir ile geçmişin dertlerini ve bugünü ama en çok da yarını konuştuk. Tecrübeli koçumuz, “Herkesin bu yeni oluşumda çok büyük payı var” derken, geleceğin takımının nasıl ilmek ilmek örüldüğünü de okurlarımızla paylaştı.

Adımlar minik, yürekler büyük

Beşiktaş sadece bir kulüp değil, başlı başına bir okuldur düşüncesiyle, Kadın Futbol ve Spor Okulları Direktörümüz Necmettin Çelikhan ve BJK Futbol Okulları İdari Sorumlusu Yavuz Karaoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Özellikle anne babalara, yavru kartallara Beşiktaş sevgi ve değerlerini aşılayan yetkişkinlere kaçırmamalarını tavsiye ederiz.

Beşiktaş Sözlüğü’nde “Payidar”

Beşiktaş Sözlüğü’nde bu ay yer alan maddemiz “Payidar”. Duayen gazeteci Faik Gürses’in tarih sandığında bu ay Beşiktaş’a unutulmaz emekleriyle eski Başkanımız Mehmet Üstünkaya var.

Ayrıca...

“Kartal Pençesi” kampanyamız, İstanbul’a “bir deplasman kadar yakın” illerinde  Beşiktaş aşkını perçinleyen Bursa Beşiktaşlılar Derneği, Siyah Beyaz Filmler köşemizde sımsıcak bir Ankara öyküsü anlatan “Siyah Beyaz”, BJK-Kabataş Vakfı Okulları’ndan faydalı bilgiler, futbolda dijitalleşmenin öyküsü, Beşiktaşımızın sosyal medyadaki yansımaları, kulübümüzden ve branşlarımızdan haberler, teknoloji dünyasındaki yenilikler, Gurur Tablosu, Sizden Gelenler...

Hepsi ve daha fazlası mart sayımızda.