HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin mart sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi:

Değerli Beşiktaşlılar,

Beşiktaş’ın sadece bugününü değil, yarınını da düşünmek zorundayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu felsefe doğrultusunda hareket ettik.

Şunu bilmenizi isterim ki, ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım göreve geldiğimiz günden bu güne Beşiktaş’ın geleceği için gecemizi gündüzümüze kattık, aralıksız çalışıyoruz. Bu çalışmaya katkı veren tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim.

Önceliğimiz Beşiktaş’ın mali yapısını düzeltmek. Bunu yaparken bir taraftan da yarışmacı kimliğimizi korumak. Pandeminin tüm dünyayı olumsuz etkilediği bir dönemde tüm bunları yapmak elbette ki kolay olmuyor. Bırakmam Seni bağış kampanyamız ile bu ciddi çalışmamıza katkı sağlayan tüm Beşiktaşlılara da tekraren teşekkür ediyorum. Şimdi de Kartal Pençesi ile kampanyamızı sürdürüyoruz. Beşiktaş’ı sevenlerin Kartal Pençesi’ne de sahip çıkacağını inancım tamdır.

Tüm spor branşlarında çalışkan, başarıya inanmış, takımdaşlık duygusunu özümsemiş sporcularımız, antrenörlerimiz ve çalışanlarımızla ilerleyeceğiz. Öze dönüş ilkemizden taviz vermeden genç ve geleceği olan sporcularımızın önünü açmaya devam edeceğiz. Camiamızın geçmişte özünden güç alarak yaşadığı başarılar ortadadır. Biz de bu felsefeyle yolumuza devam ediyoruz. Bundan da asla taviz vermeyeceğiz. Gücünü öz değerlerinden alan, geleceğini öz kaynağıyla inşa eden, sürdürülebilir bir mali yapıya sahip bir kulüp olmak, en büyük hedefimizdir.

Değerli Beşiktaşlılar,

Ülkemizin tüm spor branşlarında olduğu gibi futbolda da ancak ve ancak birlik olarak, birlikte hareket ederek başarıya ulaşılacağı açıktır. Aynı şekilde Beşiktaşımızın da birlik olmaya her zamankinden fazla ihtiyacı vardır. Aldığımız sorumluluğun bilincinde olarak ülkemizin geleceğinde en önemli unsurlardan olan sporun hak ettiği şekilde yönetilmesi için, çocuklarımıza, gençlerimize yapacağımız yatırımın eğitimle olduğu kadar sporla da olacağının bilincinde hareket etmeye devam edeceğiz.

Futbol takımımızın şampiyonluk yolunda başarıya ulaşması için de tüm yönetici arkadaşlarımla birlikte aralıksız çalıştığımızı bilmenizi isterim. Taraftarlarımızın da tribündeki yerlerini alacakları günleri özlemle bekliyoruz. Ligin sonunda hep birlikte şampiyonluğumuzu kutlayacağımıza inancımız tamdır.

Mart ayı içinde iki çok önemli günü yaşayacağız. Bu vesile ile insanlığın gelişiminin yapıtaşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ve insanlık tarihinin her döneminde büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutlarım.

Elbette, mart ayının biz Beşiktaşlılar için çok özel bir anlamı daha var...

Türk sporunun öncüsü, yüz akı, şerefiyle, hakkıyla sayısız başarılar kazanmış Beşiktaşımızın 118. yılı hepimize kutlu olsun. Bu gurur, hepimizin.

Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı