HABERLER

Bülent Yılmaz: ‘Kaptanlığımın ilk yılında şampiyonluk yaşamak istiyorum’

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımımız’da radikal bir değişiklik yaşandı. Sekiz yıldır takımın hocası olan Tacettin Çıpa’nın yerine, takımın kaptanı Kaan Dalay, antrenör-oyuncu olarak getirildi. Hal böyle olunca da Kaan, kaptanlığı Bülent Yılmaz’a devretti. Beşiktaş Dergisi’nin Bülent Yılmaz ile yaptığı röportajdan bazı bölümleri yayınlıyoruz:

“Bu takım benim için her şey demek. Çok uzun yıllardır birlikte olduğum arkadaşlarım, genel menajerimiz Erdem Göksel, idari menajerimiz Handan Karatekin, mekanikerimiz Ekrem Bektaşoğlu, aramıza yeni katılan fizyoterapistimiz Levent Gümüş kardeşim... Dostluk, kardeşlik, aile, takım, birliktelik...”

“Kaptanlık çok güzel bir duygu. İnsanın tuttuğu takımda oynaması, üstüne üstlük kaptanlık yapması gurur verici bir duygu. Gurur verdiği kadar da sorumluluk gerektiren bir görev. Ben de bu görevi Kaan gibi layıkıyla yapmaya çalışacağım.”

“Takım aynı, bir oyuncu ayrıldı sadece. Zaten iyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Sezon öncesi iyi çalışıyoruz. Sezona iyi konsantre olarak başlayacağız. Hedef Avrupa’da ve Türkiye’de yine her zaman olduğu gibi şampiyonluk olacaktır. Kaptanlığımın ilk yılında şampiyonluk yaşamak istiyorum.”

“Çok büyük taraftarımız var ama onlara biraz da sitemim olacak. Bizim maçlarımızda salonumuz biraz boş kalıyor. Biz onlarla güçlüyüz, bizi yalnız bırakmasınlar bu sezon ve her sezon. Onları yanımızda, arkamızda büyük bir itici güç olarak destek olurken görmek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmayın...”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi ekim sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN