HABERLER

Baran Nalbantoğlu: ‘Beşiktaş Aygaz’da dostluk, güven ve hırs var’

Parkenin Kartalları, 22 Eylül’de 16. Süper Kupası’nı müzemize taşıdı. Beşiktaş Dergisi, sıcağı sıcağına bu zaferin mimarların birisini sizlerle buluşturuyor. Takımımıza 2018-19 sezonu başında transfer olan, 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa zaferi yaşayan, Beşiktaş Aygaz’ın başarılı sol oyun kurucusu Baran Nalbantoğlu’nun keyifli röportajının bazı bölümlerini yayınlıyoruz:

“Beşiktaş Hentbol Takımı, benim için en iyi “zirve” anlamına gelir. Yıllardan beri gelen yapının, bir kültürün olması ve bunu hangi Türk veya yabancı oyuncu transfer edilirse edilsin, bozmadan istikrarla sürdürebilen bir yönetime sahip olması çok önemlidir.”

“Salonlarda Ekol, Beşiktaş Hentbol sloganı, boşa öylesine slogan olsun diye söylenen bir söz değil. Yıllardır şampiyon olarak hocalarımın ve menajerimin iyi yönetimi, ayrıca sahada mücadele eden takım arkadaşlarımın birbirine olan dostluğu, güveni ve hırsı bu cümlenin ortaya çıkmasını sağlayan en büyük etkendir.”

“Beşiktaş’a gelip şampiyon olup ve özellikle Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor olmak, ülkemizde her hentbol oynayan sporcunun hedefidir. Ben de bu hedefimi Beşiktaş yönetiminin beni takıma layık görmesiyle beraber yaşamış oldum.”

“Şampiyonlar Ligi, adı üzerinde hentbolda şampiyonların, en iyilerin olduğu yerdir. Şampiyonlar Ligi hayatımda en çok heyecanlandığım, yaptığım işten en çok keyif aldığım ve mücadele kavramını tam olarak yirmi altı yaşımda öğrenmemi sağlayan yerdir.”

“Beşiktaş’taki arkadaşlık ortamı her yıl olduğu gibi bu yıl da çok iyi. Çünkü Beşiktaş’ta oynamak, sadece spor adına yetenekli olmakla bitmiyor. Aynı zamanda karakter ve insanlık olarak da kendinizi eğitmiş olmanızı gerektiren bir yer. Bu özelliklere sahip değilseniz burada oynayamazsınız, buraya layık görülmezsiniz.”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi ekim sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN