HABERLER

19.09.2019

BASKETBOL

Beşiktaş Sompo Sigorta:90 Türk Telekom:96

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 13. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası 2. maçında Türk Telekom'a 96-90 mağlup oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya takımımız; Ömer Utku Al, Birkan Batuk, Toddirk Gotcher, Burak Can Yıldızlı ve Samet Geyik beşiyle başladı.

Karşılıklı basketler başlayan karşılaşmanın ilk çeyreğini siyah-beyazlılarımız 25-22 geride tamamladı.

İkinci çeyrekte karşılaşmaya ağırlığını koyan ve hücumda etkili bir performans sergileyen ekibimiz soyunma odasına 47-38 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Ömer Utku Al, Birkan Batuk, Toddrik Gotcher, Burak Can Yıldızlı ve Samet Geyik beşiyle çıktı.

İkinci yarının ilk dakikalarında rakibinin farkı eritme çabalarını sonuçsuz bırakan ekibimiz, çeyreğin son 2 dakikasına girilirken oyunun kontrolünü kaybetti ve çeyreği 63-57 geride bitirdi.

Son çeyrekte pota altından James McAdoo ile etkili olmaya çalışan ekibimiz son 4 dakikaya 76-68 geride girdi. Mücadelede son 2 dakikaya girilirken siyah-beyazlılarımız farkı 3'e kadar indirdi(78-75). Son dakika içinde İsmet Akpınar'ın 3 sayılık basketiyle skor eşitlendi(81-81).

Normal süre 81-81 eşitlikle sona erdi.

Karşılıklı basketlerin olduğu uzatma bölümünde rakibine üstünlük kurmaya çalışamayan Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız karşılaşmayı 96-90 kaybetti.

Mücadelede en skorer olan oyuncumuz 18 sayıyla oynayan Shaq McKissic olurken onu; 16 sayıyla İsmet Akpınar, 14 sayıyla James McAdoo, 11 sayıyla Birkan Batuk ve 9'şar sayıyla da Samet Geyik ve Toddrick Gotcher takip etti.
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı