HABERLER

18.09.2019

BASKETBOL

Teksüt Bandırma:67 Beşiktaş Sompo Sigorta:77

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 13. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası ilk maçında Teksüt Bandırma'yı 77-67 mağlup etti.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya takımımız; Ömer Utku Al, Shaq McKissic, Birkan Batuk, Burak Can Yıldızlı ve James McAdoo beşiyle başladı.

Mücadelenin ilk dakikalarına iki takımda etkili savunmaları etkili oldu. Pota altında James McAdoo rakibine karşı üstünlük kuran ekibimiz ilk çeyreği 14-13 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte James McAdoo'nun etkili hücum performansına Shaq McKissic ve Burak Can Yıldızlı da katıldı ve siyah-beyazlılarımız soyunma odasına 40-36 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına takımımız; Ömer Utku Al, Toddrick Gotcher, James McAdoo, Burak Can Yıldızlı ve Samet Geyik beşiyle çıktı.

Üçüncü çeyrekte James McAdoo'nun etkili performansının sürmesiyle üstünlüğü bırakmayan ekibimiz, çeyreğin son dakikalarında yaşadığı faul sıkıntısından sonra farkın erimesine engel olamadı ve bu bölümü 60-59 önde tamamladı.

Son çeyrekte savunma direncini arttıran ve kaptığı topları sayıya çeviren Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, karşılaşmayı 77-67 kazandı.

Karşılaşmada en skorer olun oyuncumuz 23 sayıyla yıldızlaşan James McAdoo olurken onu; 16 sayıyla Toddrick Gotcher, 10 sayıyla da Shaq McKissic takip etti.
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı