HABERLER

21.09.2019

BASKETBOL

Beşiktaş Sompo Sigorta:67 GS Doğa Sigorta:68

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 13. TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası son maçında GS Doğa Sigorta'ya 68-67 mağlup oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu'ndan oynanan karşılaşmaya takımımız; Jordan Theodore, Toddrick Gotcher, Samet Geyik, Nemanja Djurisic ve İsmet Akpınar beşiyle başladı.

Karşılaşmaya çok etkili başlayan takımımız skoru 12-4'e getirdi. Nemanja Djurisic ve İsmet Akpınar'ın çok etkili olduğu ilk bölümü ekibimiz 17-12 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte rakibinin farkı azaltma çabalarını sonuçsuz bırakan ekibimiz, James McAdoo ve Shaq McKissic'in etkili oyunuyla soyunma odasına 39-32 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına ekibimiz; Jordan Theodore, Birkan Batuk, Burak Can Yıldızlı, Toddrick Gotcher ve Samet Geyik beşiyle çıktı.

Üçüncü çeyreğe etkili savunma yaparak başlayan ve Birkan Batuk hücum performansıyla farkı arttıran ekibimiz bu bölümü 59-45 önde tamamladı.

Son bölümde skor üretmekte zorlanan ve savunmada açıklar veren siyah-beyazlılarımız farkın erimesine engel olamadı. Son 3 dakikaya ekibimiz 63-61 önde girdi. Kalan sürede üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız karşılaşmayı 68-67 kaybetti.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz 17 sayıyla oynayan Nemanja Djurusic olurken onu; 13 sayıyla James McAdoo, 10'ar sayıyla da Birkan Batuk ve İsmet Akpınar takip etti.
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı