HABERLER

Beşiktaş Dergisi Eylül Sayısı Yayında

Kapağında yeni transferimiz Victor Ruiz Torre’nin yer aldığı Beşiktaş Dergisi eylül sayısı yayınlandı. Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresine girerek veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri, bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dileğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Dilediğiniz mobil duvar kağıtlarını da indirebilir, cep telefonlarınızı Beşiktaş’la süsleyebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş ailesine mesajları...

* Sol ayaklı yeni defans oyuncumuz Victor Ruiz Torre, kariyeri boyunca Espanyol, Napoli, Villarreal ve Valencia takımlarında forma giydi. Tam bir takım oyuncusu olan ve savunmada geçit vermeyen yeni transferimiz, geriden oyun kurma özellikleri, savaşçı kimliği, oyun disiplini, konsantrasyonu, savunma gücü ve mücadeleden kaçmayan yapısıyla da dikkat çekiyor. Siyah-Beyaz formamızı bu sezon terinin son damlasına kadar terleteceğine inandığımız Ruiz, dergimize çarpıcı açıklamalar yaptı.

* Avrupa’nın en iyi kadın futbol takımlarının mücadele ettiği UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde tarihinde ilk kez ülkemizi temsil eden Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımımız, grubundaki üç maçta, bir galibiyet ve iki beraberlikle beş puan topladı. Namağlup olarak grubunun ikinci sırasında yer alan Siyah Beyazlılarımız, grup birincilerinin üst tura çıkabildiği eleme maçları sonucunda maalesef üst tura adını yazdıramadı.

* Dünyanın en iyi statları arasında gösterilen, Beşiktaş JK’nın stadyumu Vodafone Park, 14 Ağustos’ta Chelsea ve Liverpool arasında oynanan UEFA Süper Kupa finaline ev sahipliği yaptı. Dev maçı, penaltılarla kazanan Liverpool, Süper Kupa’nın sahibi oldu.

* BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazır... BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, anaokulundan üniversiteye bir okullaşma hareketinin ilk ateşini Çamlıca Kampusü’nde yakıyor!

* Beşiktaşımız’ın unutulmaz futbolcularından Ahmed Hassan’ı, Mısır’da bulduk. Beşiktaş’tan halen “ikinci ailem” diye söz eden, giydiği tüm formaları saklayan ve kulübümüzle ilgili gelişmeleri günbegün takip eden eski futbolcumuz, en çok “arkadaşlarım” dediği taraftarları özlediğini belirtiyor. Stadımızda taraftarların arasında maç izlemenin hayalini kuran Ahmed Hassan, “Beni ancak aralarına alacaklarsa, bir davete bakar, koşa koşa gelirim” diyor.

* Futbol takımımızın Süper Lig maçlarından önemli dakikalar, çok özel fotoğraflar...

* Sene 2012... Beşiktaş Basketbol Takımımız ligde ve Avrupa’da fırtınalar estiriyor ve üç kupaya birden yürüyor. O günlerde salonlarda taraftarımızın adeta bir marş gibi sevip, sahiplendiği bir şarkı duyuluyor: “N’apardım bilmem”... Beşiktaş Dergisi, basketboldan başlayıp futbol tribünlerine kadar taraftarlarımızın diline pelesenk olan bu şarkının yaratıcısı Gökçe ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisine “Ben Çarşı’nın kızıyım” diyen Gökçe’nin bir de müjdesi var: “Beşiktaş için şarkı yazıyorum”...

* Beşiktaşımız’ın tarihinde çok önemli izler bırakan Vedii Tosuncuk, futbol takımımızın sol kanadında uzun yıllar başarılı maçlar çıkardı ve fiziki üstünlüğüne eklediği mükemmel tekniği ile, Siyah-Beyazlı takımımızın şampiyonluklarında önemli roller oynadı. Ayrıca Beşiktaş’ta kaptanlık mertebesine ulaşmış yıldızlarımızdan Tosuncuk, Beşiktaş tarihinde Hüsnü Savman’dan sonra gelen en büyük solbek oyuncusuydu. Efsane futbolcularımızdan Dr. Vedii Tosuncuk’un hayatı, Beşiktaş Dergisi eylül sayısında...

* Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı Yardımcı Antrenörü ve Türkiye Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü İlker Şentürk... Hayatı hentbol ve Beşiktaş ile geçen bir isim... Beşiktaş Dergisi İlker hocamızla, bir araya geldi ve keyifli olduğu kadar bir o kadar da içten röportaj gerçekleştirdi.

* Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımımız’da radikal bir değişiklik yaşandı. Sekiz yıldır takımın hocası olan Tacettin Çıpa’nın yerine, bu sezonla beraber on sekiz yıldır takımda olup takım kaptanlığını yapan, 2008 Avrupa Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu seçilen, 2011’de Avrupa Şampiyonu olan milli takımın önemli bir parçası olan, 2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları’nda dördüncülük kazanan milli takımda büyük başarılara imza atan Kaan Dalay getirildi. Beşiktaş Dergisi, antrenör-oyuncu olarak Demir Pençeler’de görev yapacak Kaan Dalay ile bir araya geldi ve hem yeni göreviyle ilgili birkaç soru sordu hem de başarılar diledi.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “Azmin Zaferi” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi eylül sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* Futbolcumuz Tyler Boyd’un astrolojik portresini ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır yazdı.

* Siyah Beyaz sevdasını gittikleri farklı coğrafyalarda dalgalandıran Kartal yürekli taraftarlarımız Beşiktaş Dergisi eylül sayısında...

* Dergimizin Analı-Kızlı köşesine bu ay Nurcan Sarıtaş ve kızı Eflin konuk oldu.

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan “Siyah Beyaz” şiir…

* Duayen tarihçi Vala Somalı’nın arşivinden yayınladığımız “İki farklı Şükrü, iki farklı örnek” başlıklı yazıda, birçok insanın bilmediği ya da unuttuğu iki önemli maç yer alıyor. İki maçın kahramanı da Beşiktaşlı futbolcu ve her ikisinin adı da Şükrü... Birisi Şükrü Gülesin, diğeri ise Şükrü Erkuş... Bir yanda centilmen Beşiktaşlı futbolcuların “oyun kültürü”, diğer yanda ise dalavere ile golü önlemeye çalışan rakibin “oyun kültürü”...

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz...

* Spor ve Pazarlama Yöneticisi Handan Kaloğulları, Premier Lig’in zengin patronlarını yazdı.

* Beşiktaş JK Müzesi, klasik otomobillerden oluşan bir koleksiyona ev sahipliği yaptı. TİKOD’un çok sayıda üyesinin katıldığı etkinlik kapsamında, Beşiktaş bayraklarıyla süslenmiş klasik araçlar Vodafone Park etrafında gerçekleştirdikleri tur ve sergi büyük ilgi gördü.

* Tevfik Yamantürk, Vodafone Park’ta düzenlenen Olağan Divan Başkanlık Kurulu Seçimi’nde 626 oy alarak Divan Kurulu Başkanı seçildi.

* Hava Kartalları Derneği’nin kuruluş hikayesi, başkanının mesajı ve faaliyetleri...

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında Marmaris merkezli olarak Muğla çevresinde organize edilecek olan Dünya Ralli Şampiyonası Türkiye Rallisi hakkında yazdı.

* Teknoloji yazarımız Murat Yıldız, Xiaomi Mi CC9 modelini, Dyson Pure serisi hava temizleyici fanları ve olarak MSI Gaming X Trio GeForce RTX 2080 Ti modelini mercek altına aldı.

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi eylül sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN