HABERLER

Jose Del Solar: ‘Hepimiz Beşiktaş’ta oynadığımız için minnettardık’

Beşiktaşımızda 1998-99 sezonunda forma giyen Perulu eski futbolcu Jose Del Solar, 2002 yılında futbolu bıraktığından beri teknik direktörlük yapıyor. Beşiktaş’taki günlerini minnetle hatırlayan Jose Del Solar, Beşiktaş Dergisi’ne verdiği röportajda, futbolcuyken giydiği Siyah Beyaz formasının halen duvarında asılı olduğunu gururla anlattı.

İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Sonuçta Türkiye gibi önemli bir ligin en büyük takımında oynuyorsun... Çok tehlikeli bir duygu... Çünkü fazla gurur duymak da mümkün böylesine bir başarıda... Hatırlıyorum tüm oyuncular minnetarlık duyuyordu bu takımda oynadıkları için.”

“İnönü Stadı’nda hayatımın en rahat maçlarını oynuyordum. Çünkü böylesine destek varken, rakip düşünsün zaten.”

“Tekrar gelme fırsatım olmadı ama Boğaz karşısında Antep fıstığı yediğimi hatırlarım. Çok huzur vericiydi. Görüştüğüm kimse yok. Malesef futbol böyle bir şey... Bıraktıktan sonra pek kimse size arayıp sormaz. Beşiktaş’ı da çok özlüyorum. Ama en azından onları internetten takip ediyorum ve duvarımda eski Siyah-Beyaz formam asılı.”

Beşiktaş Dergisi Haziran-Temmuz sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN