HABERLER

Erkek Voleybol Takımımızın Menajeri Burhan Bilir: ‘Her branşta Kartal gibi zirvede olmalıyız’

On beş yıldır Beşiktaş voleyboluna hizmet eden BJK Erkek A Voleybol Takımı Menajerimiz Burhan Bilir ile Beşiktaş Dergisi keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Taraftarı olduğum Beşiktaş’ta böyle kutsal bir görevde bulunmaktan dolayı son derece onur duyuyorum. Kulübümüzde 2004 yılında önce voleybol spor okullarında idari personel olarak göreve başladım. Zamanla voleybola olan ilgim ve içimdeki Beşiktaş aşkı beni idari menajerliğe ve takım menajerliğine kadar taşıdı.”

“Her şeye rağmen inanıyorum ki kulübümüzde de voleybol zamanla hak ettiği yeri alacaktır. Erkek takımımızın da bir daha asla bir alt ligde oynamak gibi bir durumla karşılaşmayacağını düşünüyorum. Beşiktaş Kartal gibi, her branşta zirvede olmalı, zirveye oynamalı.”

“Erkek altyapımız bir fabrika gibi oyuncu yetiştiriyor ve bu anlamda ülkemizdeki kulüpler arasında ilk sıralarda yer alıyor. A takımımızda pek çok altyapı oyuncumuza yer verilmesi de altyapı takımlarımızdaki sporcularımıza her daim şevk veriyor. Eğer yeteri kadar kendilerini bu işe verirlerse A takımda forma giyme şanslarının olduğunu görebiliyorlar.”

“Taraftar her sporda olduğu gibi voleybolda da hep bir itici güç olmaktadır. Önceleri voleybol taraftarı hiç yok denecek kadar azdı. Bugün ise Akatlar’da her maçımızı takip eden ve desteğini hiç esirgemeyen bir taraftar grubu oluşmaya başladı. Bu artışın takımlarımızın başarılarıyla devam edeceğini düşünüyorum.”

Beşiktaş Dergisi Haziran-Temmuz sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN