HABERLER

Gezgin ve Zengin Bir Maestro Jason Rich

Gittiği her takımın en önemli sayı opsiyonu olan Jason Rich, Beşiktaş Sompo Japan’a katıldığı ilk günden beri, hem saha içinde hem de saha dışında sakin ve olgun kişiliğiyle takımımıza adeta “zengin”lik kattı. Hiç korkusuz pota altı dalışları ve mesafe tanımayan şutlarıyla da takımımızın sayı yükünü çeken oyuncumuz oldu. Jason Ricn’in Beşiktaş Dergisi mart sayısındaki röportajından bazı bölümleri yayınlıyoruz:

“Küçükken idollerim Magic Johnson, Michael Jordan ve Kobe Bryant’tı. Kobe Bryant’ı canlı izledim, Michael Jordan’la ise tanışma şansım oldu. Hayatımdaki en heyecanlı anlardan biriydi.”

“Takıma uyum sağlamanın en kolay yolunun takım arkadaşlarımla ve koçlarla bir kimya oluşturmak olduğunu düşündüm. Takımda iyi oyuncular var ve bu da işimi kolaylaştırdı. Bir oyuncu olarak geçmişteki deneyimlerimden de faydalandım.”

“Kötü oynadığınız veya kaybettiğiniz maçları unutmak, kazandığınız maçları unutmaktan çok daha zordur. Beşiktaş’taki dönemimde unutamadığım maçlar, en iyi oyunumuzu ortaya koyamadığımız maçlar. Ama böyle maçlardan sonra hep bir sonraki maçı düşünmeye çalışıyoruz. Çünkü her zaman kendimizi affettirebiliriz.”

“Bence Beşiktaş taraftarları takımımıza çok bağlı ve kazansak da, kaybetsek de bizi destekliyorlar. Ayrıca bizim için fedakarlık yapıyorlar ve Şampiyonlar Ligi’nde farklı ülkelerde oynadığımız maçlara gelerek fark yaratmaya çalışıyorlar. Daha fazla taraftarımızın maçlarımıza gelmesi güzel olurdu ama gelenler de takımlarına sadıklar ve iyi destek oluyorlar.”

Beşiktaş Dergisi mart sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN