HABERLER

Bilge Kaptan: Dilara Bilge

Kadın Voleybol Takımı Kaptanımız Dilara Bilge, asıl mevkisi pasör çaprazı iken orta oyuncu pozisyonundaki başarılı performansıyla da dikkatleri çekiyor. Beşiktaş Dergisi’nin sorularını içtenlikle ve samimiyetle cevaplayan Dilara’nın o röportajından bazı bölümler yayınlıyoruz:

“Benim için biten maçın hemen ardından bir sonraki maçın düşüncesi başlar. Maç günü ise sabah uyanınca maçı kafamda oynamaya başlarım. Sonrasında salona gidene kadar yolda, hemen hemen her sporcuda olduğu gibi ben de hareketli müzikler dinleyerek kendimi maça hazırlıyorum. Çoğu zaman ise herkes tarafından sevilen marşlarımızı dinleyerek sahaya adım attığımda kendimi çok daha iyi hissediyorum.”

“Voleybol kariyerimde uğruna inandığım bazı şeyler var. Mesela aylarca aynı tokayı takarak maçlara çıktığım dönemler olur ama en önemlisi her maçta yıllardır kullandığım ve uğruna inandığım havlum olmazsa olmazımdır.”

“Beşiktaş forması altında en büyük hedefim armamızı layığı ile taşımak ve maçlarda pozisyon gözetmeksizin antrenörümün bana verdiği tüm görevleri elimden geldikçe yapmaya çalışmak.”

“Voleybol kariyerimde en büyük destekçim elbette ailem. Daha önce forma giydiğim takımlarda da ailem maçlara gelir ve bana destek olurlardı. Genelde maçlara annem, teyzem ve annemin annesi, üçü birlikte gelirler. Maçlarımı o kadar yakından takip ederler ki tribünde onlara “Altın Kızlar” lakabı bile takıldı.”

Beşiktaş Dergisi mart sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN