HABERLER

Uğur “Panky” Taş: “Taraftarın desteğini ellerimde hissediyorum”

Türkiye’deki espor sahnesinin veteran oyuncularından Uğur “Panky” Taş, bu yıl belki de en iyi performansını sergiliyor. Sadece Beşiktaş taraftarının değil, tüm sporseverlerin takdir ettiği bir kişilik olan “Panky”nin Beşiktaş Dergisi mart sayısındaki röportajından bazı bölümler yayınlıyoruz:

“Şahsen Beşiktaş’ın vizyonunun, Türkiye’deki birçok organizasyondan geniş olduğunu düşünüyorum. Doğru mantaliteye sahip olunduğu için, zaman içerisinde Beşiktaş’ın Avrupa’daki organizasyonlar ile boy ölçüşebileceğini düşünüyorum. Bu amaca erişmek için biz de oyuncular olarak elimizden geleni yapıyoruz.”

“Açıkçası hem çok sevenim hem de çok nefret edenim var. Ben her zaman hem profesyonel kariyerimde hem de özel hayatımda karakterimden ödün vermemeye çalışıyorum ve olduğum gibi davranıyorum. Sanırım insanlar da beni bu yüzden seviyor. Elbette taraftarların sevgisi de oldukça güzel ve gurur verici.”

“Spor kulüplerinin espora büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Espor sahnesine gelen taraftarlarımız da aslında bu katkının bir örneği. Taraftarların yaptığı tezahüratlar gerçekten inanılmaz. Özellikle ligin beşinci haftasında oynadığımız 1907 Fenerbahçe maçı öncesi taraftarların desteğini resmen ellerimde hissettim.”

Beşiktaş Dergisi mart sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN