HABERLER

Sinan Çalışkanoğlu: “Beşiktaş sayesinde ev aldık”

Tiyatro oyunlarının yanı sıra birçok reklam filmi, sinema ve dizide rol alan Sinan Çalışkanoğlu, büyük bir hayran kitlesine sahip... Biz kendisini aynı zamanda tribünlerimizden de tanıyoruz. İyi bir Beşiktaşlı olan başarılı oyuncu, Beşiktaş Dergisi’nin şubat sayısına konuk oldu ve tüm soruları içtenlikle yanıtladı.

İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Mucize 2, bir aşk filmi. Mart’ta vizyona girecek. Çok heyecanlıyız bu film için. Çok çalışıldı, çok emek harcandı film üzerine. İki ayı bulan bir çalışma sürecimiz oldu ve gerçekten çok güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum.”

“Bulunduğum ortam gereği Beşiktaşlı oldum. Nasıl Beşiktaşlı olunduğuna dair çocuklara hikayeler anlattırılır ya, ben bulunduğum ortamın içerisinde kendi kendime Beşiktaşlı oldum. Çünkü çevremdeki herkes Beşiktaşlı’ydı. O yüzden Beşiktaş’ı seçmek dışında bir alternatifim asla olmadı. Zaten istemedim de böyle bir şey. Şeref Stadı zamanında babam bizi maça götürürmüş.”

“1989 yılında babamla Beşiktaş-Zeytinburnu maçına geldik. Turnikenin ordaki adam verdiğimiz parayı bozmayınca babam milli piyango bileti alarak parayı bozdurdu. Bu bilete 100 lira çıktı ve 60 lirasıyla annemlerin şu anda oturduğu evi aldık. Bir kere yaşanabilecek bir şey ve başımıza gelen en güzel en özel şeylerden biri.”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi şubat sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN