HABERLER

Beşiktaş’ın sayı “AVCI”sı: Batuhan Avcı

Genç smaçör Batuhan Avcı, aldığı sayılarla olsun, yaptığı bloklarla olsun bu yaşında rakiplerin korkulu rüyası olmayı başardı. Daha bu yaşında seksen kez milli takım formamızı başarıyla terletti. Hem milli takımda hem de Beşiktaş’ta çeşitli yaş kategorilerinde şampiyonluklar yaşadı. Beşiktaş’ın ve milli takımın sayı “avcı”sı Batuhan Avcı’yı Beşiktaş Dergisi’ne konuk oldu.

İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Beşiktaş altyapısı çok kaliteli hocalara sahip. Benim gibi birçok oyuncunun daha altyapımızdan çıkacağını düşünüyorum. Beşiktaş’taki hedefim tabii ki şampiyonluk... Hem bulunduğumuz ligde hem de Efeler Ligi’nde Beşiktaş ile şampiyon olmak istiyorum. Voleyboldaki hedefim ise, ileride yurt dışında oynamak, Beşiktaş’ı ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek...”

“Takımdaki arkadaşlık ortamı gayet iyi. Büyükler, gençlere çok yardımcı oluyor. Biz de gençler olarak, elimizden gelen her şeyi yapıyor ve hedefimiz doğrultusunda çok çalışıyoruz.”

“Bizi destekleyen kitleye her zaman teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar gerçek Beşiktaşlılar... Fakat Akatlar’da rakiplerimizin bizden daha çok çekinerek maça çıkmaları için, daha çok taraftara ihtiyacımız var. Tüm Beşiktaşlılar’ı maçlarımıza bekliyoruz.”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi şubat sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN