HABERLER

03.04.2018

GÜNCEL HABERLER

Türkiye’nin İlk Gerçek Kapsamlı Gaming Alanı “Lenovo Game On” Kapılarını Özel Bir Davetle Açtı

Kulübümüz ve Lenovo işbirliği ile hayata geçirilen “Lenovo Game On” kapılarını Başkanımız Fikret Orman ve Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen özel bir davetle açtı.

Vodafone Park’taki Lenovo Game On açılışına; İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Candaş Tolga Işık, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu, futbolcularımız; Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Dusko Tosic, Beşiktaş Mogaz Takımımızın oyuncuları, Beşiktaşlı sanatçı Mustafa Sandal ile spor ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Davete katılanlar Lenovo'nun üstün donanımlı Legion marka oyun bilgisayarlarında kıyasıya rekabetin tadını çıkardılar.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Kulübümüz ile dünyada bir ilke imza attı. Vodafone Park içerisinde açılan, Lenovo'nun yüksek performanslı ürünleri ile donatılmış, 1.000 m2 büyüklüğündeki dev gaming alanı “Lenovo Game On”, kapılarını özel bir davetle açtı.

Davette bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Çok güzel bir yer oldu. Vodafone Park’ın her alanında çok emeğim var. Teknoloji merkezi olan Vodafone Park’ta gençlere çağın teknolojisini sunmadan yapamazdık. Lenovo’ya ve Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu’na teşekkür ediyorum. Umarım buraya gelenler keyif alırlar.”

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu, davette yaptığı konuşmada, Lenovo Game On’un Başkanımız Fikret Orman’ın vizyonu sayesinde ortaya çıktığını vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın vizyonu sayesinde bu alan ortaya çıktı. Bizler elimizden geldiği kadar Lenovo olarak destek veriyoruz. Lenovo, global bir teknoloji markası. Türkiye’de ciddi yatırımlarımız var. Beşiktaş ile oyunseverleri buluşturmak istiyoruz. Burayı canlı ve nezih bir mekan olarak hizmete açıyoruz.

Dünyada ve Türkiye’de ilk kez bir futbol stadı içerisinde oluşturulan, özel bir gaming alanı olan, tasarımı Ressam Kadir Akorak ve Mimar Sema Yazıcı tarafından gerçekleştirilen “Lenovo Game On”, bilgisayar ya da mobil cihazlar üzerinden oyun oynamayı sevenlere güvenli ve rahat bir ortam sunuyor. Oyun oynamayı seven ve yüksek performanslı bilgisayar deneyimi yaşamak isteyen genç ve yetişkinlerin güvenli ve keyifli bir ortamda oyun oynayabileceği ve turnuvalara katılabileceği “Lenovo Game On” her gün 12:00-24:00 saatleri arasında açık olacak.

Lenovo’nun Jedi Challenges gibi son dönemde tüketicilerle tanıştırdığı AR (Augmented  Reality) Artırılmış Gerçeklik tabanlı uygulaması, satışa sunulmadan önce mekana özel olarak ilk kez oyunseverler ile tanıştırılacak. Oyunseverler, bu yepyeni uygulamaları ilk kez “Lenovo Game On” gaming alanında bire bir deneme fırsatı bulacak. Oyunseverler Lenovo Game On’da Microsoft’un oyun konsolu XBox ile oyun oynama şansına da sahip olacak.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli