HABERLER

29.12.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’dan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a Ziyaret

Başkanımız Fikret Orman ile As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay ve Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret ettiler.
 
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Başkanımız Fikret Orman ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan görüş alışverişinde bulundular.
 
Ziyaret sırasında BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Stadın açılma senaryoları artık başladı. Stadımız Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün mülkiyetinde. Onların fikirlerini aldık. Yeni bir döneme girdik, onun için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Genel Müdür Mehmet Baykan herkesin bildiği gibi Beşiktaşlı ve Kongre Üyemiz. Kendisiyle sohbet ettik.”
 
Başkanımız Fikret Orman, ziyaretin sonunda Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a üstünde ismi yazılı olan bir Beşiktaş forması hediye etti.
 
Ayrıca; Başkanımız Fikret Orman, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a ziyareti öncesi Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’ü makamında ziyaret etti ve Türk'e isminin yazılı olduğu bir Beşiktaş forması hediye etti.