HABERLER

13.09.2015

FUTBOL

Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Rakibimiz M. Başakşehir

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında bugün saat 17.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda M. Başakşehir ile karşılaşacak.
 
Mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Ali Saygın Ögel yapacak. Tarık Ongun dördüncü hakem olacak.
 
Takımımızda Tek Hedef Galibiyet
 
Geride kalan 3 haftada aldığı iki galibiyetle ligde üçüncü sırada yer alan siyah-beyazlılarımız, tek galibiyetle 12. sırada bulunan M. Başakşehir ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
 
Lige Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldığı 5 gollü galibiyetle müthiş bir başlangıç yapan Beşiktaşımız, ikinci hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Trabzonspor’u konuk etmiş ve sahadan şanssız bir şekilde 1-2 mağlup ayrılmıştı. Süper Lig’in 3. haftasında Gaziantepspor’a konuk olan ekibimiz, başarılı bir performans ortaya koyduğu maçtan; Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Olcay Şahan ve Kerim Frei’nin golleriyle 0-4 galip ayrılmıştı.
 
Futbol Takımımızın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırlayacağı M. Başakşehir, ligin ilk haftasında evinde Antalyaspor’a 2-3, ikinci haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olmuştu. M. Başakşehir, ligdeki ilk üç puanını 3. haftada evinde ağırladığı Bursaspor’u 2-1 yenerek almıştı.
 
Beşiktaşımız, Büyük Beşiktaş Taraftarı’nın desteğiyle M. Başakşehir’i mağlup etmek ve galibiyet serisi başlatmak istiyor.
 
M. Başakşehir Maçına Bilet Satın Almak İçin TIKLAYIN
 
M. Başakşehir Maçı Bilet Satış Detayları İçin TIKLAYIN