HABERLER

25.07.2015

FUTBOL

Luiz Rhodolfo: 'Kulübün tarihine geçmek istiyorum.'

Yeni transferimiz Luiz Rhodolfo, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Luiz Rhodolfo'nun açıklamaları şöyle;
 
"Bugün takımla beraber ilk antrenmanımı yaptım. Öncelikle beni karşılayan oyuncu grubumuza, teknik ekibimize, taraftarlarımıza ve kulübümüze teşekkür ederim.
 
Beşiktaş çok öncelerden tanıdığım bir takımdı. Transfer süreci 1 ay kadar sürdü. Avrupa’da büyük bir takımda oynama hayalim vardı. Bu hayalim gerçek oldu.
 
İlk defa Brezilya’dan ayrıldım. Avrupa futbolunu yakından takip ediyorum ve Avrupa futbolunu çok beğeniyorum. Avrupa’da oynayan Brezilyalı başka arkadaşlarımla da görüşüyorum. Buradaki futbol anlayışına uyum sağlayıp, başarılı olacağımı düşünüyorum. Gremio’da da bu tarz bir oyun oynuyorduk. Hocamız Avrupa’da görev almış bir hocaydı. Uyum sürecinde sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
 
1.93 boyundayım. Hava hakimiyetim iyidir. Defans oyuncuları olarak basit oynamamız gerekiyor. Takımımız atağa çıkarken topu iyi dağıtmamız gerekiyor.
 
Havalimanındaki karşılama Brezilya’da olmayan bir şeydi. Beni çok mutlu etti. Her gün üzerine koyarak devam edeceğim. Stadımız da çok güzel oluyor. Orda oynamayı çok istiyorum. Formamın hakkını vereceğim.
 
Ben kulübün tarihine geçmek istiyorum. Kulübün tarihine geçmek için de kupalar kaldırmak gerek. Çok iyi bir kadromuz var. Başarılı olacağız."
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu