HABERLER

16.05.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Spor Toto Türkiye Kupası’nda Finale Yükseldi

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Spor Toto Türkiye Kupası yarı final maçında Bş. Bld. Ankaraspor’u 34-26 yendi ve finale yükseldi.

İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan maça siyah-beyazlılarımız; Yunus Özmusul, Tolga Özbahar, Vedran Zrnic, Ivan Nincevic, Predrag Dacevic, Ramazan Döne ve Erwin Perez yedisiyle başladı.
 
Takımımız maçtaki ilk golünü Tolga ile buldu. Savunmada disiplinli oynayan ekibimiz, hücumda hatalar yapınca farkı bir türlü açamadı.  Rasic’in golüyle farkı 5 sayıya kadar çıkaran siyah-beyazlılarımız, daha sonra gelişen Bş. Bld. Ankaraspor ataklarında savunmada direnç gösteremeyince fark azaldı. Skor üstünlüğünü devre sonuna kadar koruyan ekibimiz soyunma odasına 13-11 önde gitti.
 
İkinci yarıdaki ilk golümüzü Rasic kaydetti. Kalecimiz Yunus Özmusul, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarının başında da başarılı kurtarışlara imza attı. Oyuna ağırlığını koyan siyah-beyazlılarımız, Perez’in golüyle maçta ilk kez 6 farklı üstünlük sağladı. Oyunun son bölümüne Ramazan’ın golüyle farklı 8’e çıkaran Beşiktaş Mogaz Takımımız, salondan 34-26 galip ayrıldı.
 
Spor Toto Türkiye Kupası’nda finale yükselen siyah-beyazlılarımız,  Rainbow Kayserispor ile yarın(17 Mayıs) saat 17.00’de İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda final oynayacak.