HABERLER

22.04.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Play-Off Yarı Final ve Kupa Programı Belli Oldu

Siyah-beyazlılarımızın, Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi Play-Off Yarı Finali'nde ve Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçların programı belli oldu.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi Play-Off Yarı Finali'nde Amasya Taşova YİBO ile karşılaşacak ekibimiz ilk maçına deplasmanda 7 Mayıs Perşembe günü Amasya Taşova Spor Salonu'nda çıkacak. Ekibimiz daha sonra rakibini 11 Mayıs Pazartesi günü ve 13 Mayıs Çarşamba günü Süleyman Seba Spor Salonu'nda konuk edecek. Beşiktaş Mogaz Takımımızın tek hedefi bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırmak.

Lig ile beraber Türkiye Kupası'nda da ter döken takımımız, Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi Play-Off Yarı Finali'nde Amasya Taşova YİBO ile oynayacağı maçların ardından İzmir'e geçecek ve 16-17 Mayıs’ta oynanacak Spor Toto Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde şampiyonluk için ter dökecek.

İzmir’de ki müsabaka programı şöyle olacak:

16 Mayıs Cumartesi
Beşiktaş Mogaz – BŞB Ankaraspor (İzmir Celal Atik Spor Salonu) / Yarı Final

17 Mayıs Pazar
Beşiktaş Mogaz/BŞB Ankaraspor galibi – Kayseri Rainbow SK/Anafen Koleji SK galibi (İzmir Celal Atik Spor Salonu) Final

Öte yandan İzmir’e tam kadro gidecek olan takımımız, 15 Mayıs Cuma günü Manisa’nın Soma ilçesine geçerek, Soma faciasının 1. yıldönümünde orada gerçekleştirilecek hentbol etkinliklerine katılacak.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi Play-Off Yarı Finali'nde ve Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde mücadele eden Beşiktaş Mogaz Takımımız zorlu mücadelelerde taraftarımızın desteğini bekliyor.