HABERLER

10.03.2015

HENTBOL

Müfit Arın: ‘Beşiktaş’ı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz’

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın ve başarılı sol kanadımız Uğur Çoban, Bş. Bld. Ankaraspor maçı öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Sakatlıklar ve şanssızlıklardan dolayı rotasyonda sıkıntıları olduğunu belirten antrenörümüz Müfit Arın, “Yarın ligin önemli takımlarından olan Bş. Bld. Ankaraspor ile karşılaşacağız. Şu an rakibimizle aramızda 7 puan fark var ve bu puan farkının verdiği bir rahatlık var. Yarın güzel bir maç olacak. Eğer iyi savunma yapar, savunmadan da hızlı çıkışları başarıyla sonlandırırsak beklediğimiz sonucu elde edeceğimizi düşünüyorum. Sakatlıkların çok olması ve şanssızlıklarımızın olmasından dolayı kadroda rotasyonda sıkıntımız var. Ama bunlar tabi ki bahane değil. Yarın parkeye çıkıp Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.
 
Uğur Çoban: ‘Gücümüzün farkındayız’
 
“Yarın hem bizim için hem de rakibimiz için çok önemli bir maç. Çünkü liderliğe oynayan iki takım mücadele edecek. Biz kendi kalitemizin ve gücümüzün farkındayız, rakibimize de saygı duyuyoruz. Seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İyi olan kazanır İnşallah.”