HABERLER

15.12.2014

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Yılın Spor Adamı ve Yılın Kulüp Başkanı Ödüllerinin Sahibi Oldu

Bu yıl 13.’sü düzenlenen Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri, Hilton Hotel Convetion Center’da sahiplerini buldu.
 
Başkanımız Fikret Orman’ın katıldığı ödül töreninde spor camiasından birçok önemli isim yer aldı.
 
Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın anısına ‘Sporda Barış ve Dostluk Gecesi’ adı altında gerçekleşen etkinlikte Başkanımız Fikret Orman’a ‘Yılın Spor Adamı ve ‘Yılın Kulüp Başkanı’ ödülleri takdim edildi.
 
Ödüllerini aldıktan sonra konuklara hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman şunları söyledi:
 
“Bu sene 13.’sü düzenlenen “Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri” töreninde beş farklı ödüle layık görülmek bizim için gurur verici. Bu gecenin Beşiktaş'ın çınarı, efsane Onursal Başkanımız rahmetli Süleyman Seba için “Sporda Barış ve Dostluk Gecesi” olarak düzenlenmesi geceyi bizim için daha anlamlı kılıyor. Centilmenliği, zarafeti, rakiplere saygı duymayı, hak yememeyi ilke edinen, Beşiktaşlılık duruşunun simgesi olan Süleyman Seba'yı bu vesileyle bir kere daha sevgi ve saygıyla anıyoruz. Futbol takımımızda yaptığımız yeniden yapılanma ile hepsi bu değerlere sahip oyunculardan kurulan çok iyi bir takım oluşturduk. Şimdi bu takım yavaş yavaş oturmaya başladı ve yolumuza katıldığımız tüm turnuvalarda lider olarak devam ediyoruz. Bunun yanında, bu yıl çok önemli sponsorluk anlaşmaları yaptık, değerli markalarla çok güzel işbirlikleri hayata geçirdik. Beşiktaş'ın marka değerini güçlendirdiğine inandığımız faaliyetler gerçekleştirdik. Aldığımız ödüller gösteriyor ki bizde kulüp ve takım olarak tüm bu değerlere sahip çıkarak doğru adımlar atmışız. Kazanılan ödüllerle taçlanan bu gecede, hem çalışma arkadaşlarım, hem oyuncularımız, hem de sponsorlarımızla ne kadar doğru işler yaptığımızı görmek bizi çok mutlu etti. Bu anlamlı ödülü hem şahsım hem de başarılarımızda emeği geçen çalışma arkadaşlarım ve kulübümüz adına alıyorum. Bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim.”
 
Başkanımız Fikret Orman’ın iki ödül aldığı gecede Futbol Takımımızdan Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ve futbolcularımız Olcay Şahan ve Demba Ba da ödüle layık görüldüler.
 
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’in ‘Yılın Futbol Adamı’ ödülünü aldığı gecede futbolcumuz Olcay Şahan ‘Yılın Futbolcusu’, Demba Ba ise ‘Yılın Transferi’ seçildiler.