HABERLER

20.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız Alingsas'a Konuk Oluyor

Beşiktaş Mogaz Takımımız, bugün TSİ 20:00'de Alingsas ile deplasmanda karşılaşacak.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Alingsas ile İsveç'te kozlarını paylaşacak Beşiktaş Mogaz Takımımız, dün İsveç'e gitti.

İsveç'e Viktor Ladyko, Ercan Aşıkoğlu, Taha Ayar, Oğuzhan Büyük ve Mesut Çebi'den yoksun giden takımımızda burnu kırılan ve özel bir maskeyle antrenmanlara katılan Kubilay Yılmaz'ın oynaması beklenmiyor.

Siyah-beyazlı takımımız tarihinde İsveç takımlarıyla 5. maçına çıkacak. Bu maçlarda 1 kez Lund'u ve bir kez de Alingsas'ı geçen ekibimiz, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda hanesine 2 puan daha yazdırmaya çalışacak. Beşiktaş Mogaz Takımımız, İsveç'te kazanması halinde, grupta 4. sırada yer alan Polonya takımı Orlen Wisla Plock ile puanını eşitleyerek grup dördüncülüğü mücadelesinde önemli bir adım atmış olacak.

Alingsas takımı bu yıl VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde henüz puanla tanışabilmiş değil. İsveç temsilcisi evinde daha önce Barcelona'ya ve Kolding'e boyun eğmişti. Grupta 0 puanla sonuncu sırada yer alan mavi-beyazlılar, maçı kaybetmesi durumunda gruptan çıkma umutlarını büyük ölçüde yitirecek.