HABERLER

18.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız Deplasmandaki Alingsas Maçının Hazırlıklarına Başladı

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde Alingsas deplasmanına çıkacak Beşiktaş Mogaz Takımımız çalışmalarına başladı.

Avrupa Hentbol Şampiyonlar Ligi'nde hafta sonu Alingsas'ı mağlup ederek tarihindeki ilk galibiyete ulaşan Beşiktaş Mogaz, yine Alingsas'la bu sefer İsveç'te yapacağı 6.hafta maçı için hazırlıklarına Süleyman Seba Spor Salonu'nda yaptığı idmanla başladı. Çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Ercan Aşıkoğlu hariç tam kadro gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Konya Selçuklu Belediyesi maçında burnu kırılan Kubilay Yılmaz ise yaklaşık 1 aylık bir aranın ardından yüzüne takılan maskeyle antrenmana çıktı.
 
Antrenörümüz Müfit Arın ve Yrd. Antrenörümüz İlker Şentürk denetiminde yapılan antrenman Alingsas odaklı çalışmalar içerdi. Futsal ve açma-germe aşamasının ardından taktik idmana başlayan takımımız 2'ye 2 hızlı hücum ağırlıklı olmak üzere farklı atak-defans kombinasyonlarıyla ani çıkışlar denedi. Özellikle Alingsas maçında alınan galibiyetin takıma pozitif yansımasıyla birlikte neşeli bir atmosferde geçen çalışma pozisyon atışlarıyla devam etti. Hafta sonu alınan galibiyette büyük payı olan ve sene başından bu yana çalışılan eksik takımla hücum-eksik takıma hücum varyasyonları tatbik eden siyah-beyazlılarımız, hep birlikte zafer yemini ederek antrenmanı tamamladı. Bu arada antrenman sırasında Mesut Çebi, dedesinin vefatı nedeniyle takım arkadaşlarının ve hocalarının taziye dileklerini kabul etti. 
 
B Grubu'nda 2 puanla 5.sırada yer alan ve gruptan çıkma şansı devam eden Beşiktaş Mogaz takımımız İsveç'e 5 eksikle gidecek. Kaleci Mesut Çebi, Orta Oyun Kurucu Viktor Ladyko, Sol Kanat Oğuzhan Büyük, Pivot Taha Ayar ve Sağ Kanat Ercan Aşıkoğlu İsveç maçı kadrosunda yer alamayacak.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız bugün yapılan antrenmanla birlikte Alingsas maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlamış oldu. Siyah-beyazlı hentbolcularımız yarın sabah 08:30'da İstanbul'dan İsveç Stockholm'e hareket edecek. Kafilemiz başkentten yaklaşık 45 dakikalık bir otobüs yolculuğuyla maçın oynanacağı Alingsas kentine geçecek.